Gemeente Ridderkerk logo
Gemeente Ridderkerk logo

Gemeente Ridderkerk

Ridderkerk

Werken bij Gemeente Ridderkerk

Samen werken voor Ridderkerk

Werken voor Ridderkerk betekent werken voor een dorp met stadse trekken. Ridderkerk is altijd in beweging. Staat 24/7 ‘aan’. Klein in omvang, groot in internationale bedrijvigheid. Een mondiaal knooppunt in de agrologistiek. Bij ons krijg je veel vrijheid én verantwoordelijkheid.

Mensenwerk in Ridderkerk

Hier vind je de uitdaging die je nodig hebt en werk dat je voldoening geeft. De lijnen zijn kort. Dat geeft dynamiek en zorgt voor slagvaardigheid. Ridderkerk doet het samen. Doe jij mee?

Als gemeente Ridderkerk werken we aan een nieuwe organisatie. Vanaf 1 januari 2024 zijn we een nieuwe zelfstandige werkgever met ongeveer 300 banen. We hebben mooi werk voor mensen die graag met elkaar resultaten boeken. Onze eigen, nieuwe organisatie richt zich op beleidsclusters zoals veiligheid, bestuur, dienstverlening, buitenruimte, leefomgeving en maatschappij. Natuurlijk werken we voor onze inwoners en ondernemers in Ridderkerk, maar we ondersteunen vanuit Ridderkerk met een aantal teams ook de gemeente Albrandswaard.

Met de gemeenten Albrandswaard en Barendrecht blijven we ook na 1 januari 2024 samenwerken in een nieuwe BAR-organisatie. Zij ondersteunen ons bijvoorbeeld op het gebied van Finance, HRM en automatisering.

Gaan we samen aan de slag?

De toekomst van Ridderkerk ligt in de handen van mensen zoals jij. Met jou aan boord kunnen we Ridderkerk en zijn verschillende kernen toekomstbestendig maken. En mensen een toekomst bieden. Een toekomst waar mensen samen met elkaar ondernemen, wonen, werken en recreëren. En iets voor elkaar betekenen. En dat begint met jou.

Je komt te werken in het team Begraafplaats. Er is een locatiebeheerder die als aanspreekpunt fungeert voor het team en voor nabestaanden en externe partijen. De collega’s van de administratie zorgen er voor dat alles netjes in orde is, de samenwerking is intensief. De teamleider geeft leiding aan het team door onder andere zorg te dragen voor de personeelszaken, financiën en uitvoering van beleid. Er heerst een prettige werksfeer binnen het team.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Ridderkerk kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Ridderkerk

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Ridderkerk per email.

Gemeente Ridderkerk

Koningsplein 1

2981EA Ridderkerk