Over ons

Gemeentebanen is de grootste vacaturesite voor decentrale overheid. Gemeentebanen helpt mensen uit te verbinden met banen die écht bij hen passen. Of je nu actief on latent op zoek bent, wij zijn gedreven om jou altijd op het juiste moment te verbinden met de baan die perfect bij je past. Gemeentebanen helpt organisaties in de overheidsbranche om het beste talent te vinden en biedt werkzoekende de beste kans om aangenomen te worden op hun droombaan.

Vind je vacature bij de overheid via Gemeentebanen.nl
Gemeentebanen.nl bevat vrijwel alle vacatures die momenteel open staan bij gemeentelijke overheden. Wil je automatisch op de hoogte blijven van vacatures die bij jou passen dan kun je heel eenvoudig een Job Alert aanmaken. Van iedere zoekactie in de vacaturebank maak je eenvoudig een Job Alert door de optie te kiezen.

Plaats je cv en word gevonden door overheden
Gemeentebanen biedt je de mogelijkheid om gevonden te worden. Je kunt heel eenvoudig je cv toevoegen aan Gemeentebanen en deze vervolgens publiceren naar aangesloten werkgevers.

Uitgebreide mogelijkheden voor overheden
Gemeentebanen weet de ideale kandidaat te vinden, waar deze zich ook bevindt. Gemeentebanen onderscheidt zich van andere vacaturebanken in de sector door zich niet alleen op actieve kandidaten te richten, maar door werkgevers toegang te bieden tot de grote groep latente banenzoekers. Meer dan 75% van de mensen staat open voor een andere baan maar zijn niet actief op zoek. Gemeentebanen.nl helpt werkgevers juist deze groep te vinden door vacatures zeer gericht via Google, Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube en Instagram te positioneren bij exáct de doelgroep die past bij de vacature. Gemeentebanen brengt het talent dat u zoekt in contact met het werk dat bij hen past op de plek waar zij zich online bevinden.

Lees meer over het vinden van het juiste personeel via de producten en diensten van Gemeentebanen.nl

Over de makers

Gemeentebanen.nl is een vacaturesite van Jobsrepublic. Jobsrepublic ontwikkelt recruitmentoplossingen voor organisaties waarbij de kandidaat centraal staat. Informatie over onze diensten voor werving via Google en Social Media vind je hier