Gemeente Wijdemeren logo
Gemeente Wijdemeren logo

Gemeente Wijdemeren

Loosdrecht

Werken bij Gemeente Wijdemeren

Wijdemeren is een schitterende gemeente in het zuidelijkste puntje van de provincie Noord-Holland. De zes dorpen die samen Wijdemeren vormen, liggen omringd door het water van de Loosdrechtse plassen en de statige buitenplaatsen tussen het groen. Een zeer geliefde plek om te wonen, te recreëren én te werken.

Wijdemeren is ontstaan door een samenvoeging van de gemeenten Loosdrecht, ’s-Graveland en Nederhorst den Berg. Het is een professionele en positieve organisatie, de lijntjes zijn kort en de werksfeer informeel. Met 170 mensen werken we voor bijna 23.500 inwoners. De medewerkers zijn verdeeld over een stafafdeling en vier lijnafdelingen, te weten: Beheer Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ontwikkeling, Sociaal Domein en Dienstverlening.

Werken bij Wijdemeren betekent dat je onze inwoners voorop zet en een grote maatschappelijke betrokkenheid hebt. We zijn op zoek naar professionals met nieuwe ideeën en een open blik. Mensen die willen én kunnen werken in een sterk veranderende omgeving. Inwoners stellen steeds hogere eisen aan de gemeentelijke dienstverlening en de maatschappelijke en economische ontwikkelingen gaan razendsnel.

We verwachten van jou dat je flexibel en adequaat weet in te spelen op alle veranderingen die in de gemeente op je afkomen. Om dit mogelijk te maken, stimuleren we onze medewerkers om regelmatig hun kennis en vaardigheden op te frissen en uit te breiden. Daarnaast is het ook mogelijk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.


Meer vacatures in de regio Gooi, Vecht en Eem?
Bekijk ons vernieuwde platform www.werkenvoorgooivechteem.nl en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij een van de acht aangesloten overheden. Via dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages, opleidingen en lopende projecten.

Ga naar de site ›
 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Wijdemeren kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Wijdemeren

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Wijdemeren per email.

Gemeente Wijdemeren

Rading 1

1231 KB Loosdrecht