Gemeente Wijdemeren logo
Gemeente Wijdemeren logo

Gemeente Wijdemeren

Loosdrecht

Werken bij Gemeente Wijdemeren

Werken bij gemeente Wijdemeren: 
uitdagend werk in een prachtig stukje Nederland

Wij zijn #WijvanWijdemeren!
Wij zijn #WijvanWijdemeren! Met ongeveer 200 mensen zetten wij ons in voor ruim 25.000 inwoners. We zijn een uitdagende werkgever die continue in ontwikkeling is. Kenmerkend zijn de prettige informele werksfeer, de korte lijnen en de diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat we relatief klein zijn, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je nog echt een verschil maken. Ook schakel je regelmatig tussen diverse rollen. Zo organiseer, adviseer èn voer je vaak ook uit. 

De organisatie heeft drie afdelingen, namelijk; Inwoners, Omgeving en Bedrijfsvoering. Het verder ontwikkelen van onze organisatie en mensen staat de komende jaren bij ons centraal. Ons doel? Binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.

Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in Gooi & Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen tussen prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad geeft precies weer hoe het werken bij ons is: afwisselend! 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Wijdemeren kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Wijdemeren

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Wijdemeren per email.

Gemeente Wijdemeren

Rading 1

1231 KB Loosdrecht