Gemeente Wijdemeren logo
Gemeente Wijdemeren logo

Gemeente Wijdemeren

Loosdrecht

Werken bij Gemeente Wijdemeren

Werken bij gemeente Wijdemeren: 
uitdagend werk in een prachtig stukje Nederland

Wij zijn #WijvanWijdemeren!

Wij zijn #WijvanWijdemeren! Met ongeveer 200 mensen zetten wij ons in voor ruim 24.000 inwoners. We zijn een uitdagende werkgever die steeds in ontwikkeling is. Bij ons hebben we  een prettige, informele werksfeer en korte lijnen. Ook geven wij je de ruimte om je verder te ontwikkelen. Omdat we klein zijn, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je echt verschil maken. Het verder ontwikkelen van onze organisatie staat de komende jaren centraal. Ons doel? We willen zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Belangrijke eigenschappen voor ons zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.

Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in de Gooi & Vechtstreek tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen in onze gemeente liggen tussen prachtige wateren en schitterende natuur waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad laat precies zien hoe het werken bij ons is: afwisselend!

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Wijdemeren kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Wijdemeren

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Wijdemeren per email.

Gemeente Wijdemeren

Rading 1

1231 KB Loosdrecht