Gemeente Hilversum logo
Gemeente Hilversum logo

Gemeente Hilversum

Hilversum

Werken bij Gemeente Hilversum

Hilversum, bekend van de architecten Dudok en Duiker. En het Instituut voor Beeld en Geluid. Hilversum, de grootste stad in 't Gooi, omgeven door bos en heide. Maar is Hilversum ook bekend als interessante werkgever?

De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen. Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum.

Dat zijn collega's die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega's die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen - binnen en buiten de organisatie - stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega's die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn; inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de nieuwe taken waar we als gemeente voor staan.

Spreekt deze manier van werken je aan? Herken je jezelf als een professional die een stap verder gaat, zonder de bedoeling uit het oog te verliezen? Wil je bijdragen aan het doorontwikkelen van de netwerkorganisatie? Dan leren we je graag beter kennen!


Meer vacatures in de regio Gooi, Vecht en Eem?
Bekijk ons vernieuwde platform www.werkenvoorgooivechteem.nl en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij een van de acht aangesloten overheden. Via dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages, opleidingen en lopende projecten.

Ga naar de site ›
 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Hilversum kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Hilversum

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Hilversum per email.

Gemeente Hilversum

Dudokpark 1

1217 JE Hilversum