Gemeente Medemblik logo
Gemeente Medemblik logo

Gemeente Medemblik

Wognum

Werken bij Gemeente Medemblik

Op weg naar een sterke toekomst

De gemeente Medemblik is sterk in ontwikkeling en werkt hard aan een solide basis voor de toekomst. Als Westfriese gemeente doen we dat vanzelfsprekend met de mentaliteit die Westfriesen eigen is: nuchter, toegankelijk en informeel. Dicht bij de inwoners zetten wij ons altijd 100% in, ook voor onze collega’s. Wil jij ook meegroeien in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat? Ontdek dan nu jouw mogelijkheden bij de gemeente Medemblik. 

Een veelzijdige functie in een toegankelijke werksfeer

Middenin het politieke speelveld werken aan beleid en visie en volop aan de slag voor de inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Jouw werk bij de gemeente Medemblik heeft vele facetten en een sterke maatschappelijke impact. Over de werksfeer kunnen we kort zijn: in onze organisatie houden we van korte lijnen, iedereen is toegankelijk en we lopen makkelijk bij elkaar naar binnen. Dat werkt wel zo prettig en zorgt er voor dat we efficiënt samenwerken aan de solide basis die Medemblik nodig heeft voor een toekomstgerichte ontwikkeling. 

Ontwikkel jezelf en groei mee in een echte Westfriese gemeente 

Bij ons staat ontwikkeling centraal. De ontwikkeling van de hele organisatie en de teams, maar vooral ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen en opleidingen en om te groeien in je functie. Welke functie dat ook is, bij de gemeente Medemblik zet jij je in voor de leefomgeving van de inwoners. Jij zorgt ervoor dat zij prettig kunnen wonen, werken en recreëren in onze mooie, landelijke gemeente. En dat doen wij hier op zijn Westfries: met beide benen op de grond, in een informele sfeer en met fijne collega’s die zich 100% voor elkaar inzetten.

Bekijk de vacatures ook op: werkenbijmedemblik.nl

Over de gemeente Medemblik

De Westfriese gemeente Medemblik heeft ruim 45.000 inwoners en 330 medewerkers. De gemeente ligt in een mooie, landelijke omgeving aan het IJsselmeer en bestaat uit 17 dorpskernen met gezellige dorpscentra. Het gemeentehuis in Wognum staat aan de A7 en is uitstekend bereikbaar. De organisatie kenmerkt zich door een nuchtere, open en informele werksfeer, staat dicht bij de inwoners en investeert volop in de toekomst. Duurzaamheid staat hoog op de gemeentelijke agenda en de ambitie is groot: Medemblik wil in 2040 een klimaatneutrale gemeente zijn. 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Medemblik kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Medemblik

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Medemblik per email.

Gemeente Medemblik

Dick Ketlaan 21

1687 CD Wognum