Gemeente Katwijk logo
Gemeente Katwijk logo

Gemeente Katwijk

Katwijk

Werken bij Gemeente Katwijk

Werken voor Katwijk. Innoveer jij mee?

Katwijk is een kustgemeente met karakter. Waar mensen met verschillende overtuigingen in goede harmonie naast elkaar wonen. Natuurlijk beroemd om haar strand. Met aantrekkingskracht voor dagjesmensen of langdurig bezoek. Naast het strand, is de streek ook bekend om haar visserij-verleden, het voetbal en de theaterhangaar van Soldaat van Oranje. De gemeente Katwijk bestaat uit vier dorpskernen: Katwijk aan Zee, Katwijk aan de Rijn, Rijnsburg en Valkenburg. In totaal telt de gemeente ruim 65.000 inwoners.

Katwijk is trots op haar mooie gemeente en doet er alles aan om dat zo te houden. Het strand en duinen zijn bekroond met de blauwe vlag en een Gouden Quality Coast-award. De bekroningen staan voor een schoon, veilig strand en voor hoge kwaliteit van het zwemwater. Het is ook een erkenning van de inspanningen voor duurzaam toerisme en instandhouding van biodiversiteit.

Katwijk wil groeien mét behoud van haar natuur, erfgoed en tradities. Die vormen een deel van de identiteit van de gemeente en haar inwoners. Toch kun je Katwijk gerust een open samenleving met een innovatief karakter noemen. De prijswinnende parkeergarage ‘Kustwerk’, die geïntegreerd is in een dijk onder de duinen, is daarvan een sprekend voorbeeld. Een parkeergarage dicht bij het strand, zonder verlies van het mooie uitzicht voor omwonenden.

Werken voor Katwijk is werken voor een gemeente die groot genoeg is om alle taken zelfstandig uit te voeren. Daardoor is er veel kennis en kwaliteit in huis. Met 450 collega’s zijn we niet te groot en heb je overzicht op wat we samen neerzetten voor de lokale samenleving. Het gemeentehuis staat in Katwijk aan Zee en is voorzien van de nieuwste ICT-voorzieningen, die volledig zijn toegerust om flexibel te werken . Naast goede faciliteiten om je werk te doen, heb je ook voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Innoveer jij mee in Katwijk?

Delen:

Meer informatie over werken bij Gemeente Katwijk?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Katwijk

Ontvang nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Katwijk per e-mail

Gemeente Katwijk

Koningin Julianalaan 3

2224 EW Katwijk