Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Katwijk

Gemeente Katwijk

Katwijk

Werken bij Gemeente Katwijk

Binnen de gemeente Katwijk spannen wij ons dagelijks in om de beste dienstverlening te leveren. Om dit te bereiken halen wij iedere dag het beste uit onszelf, zijn wij continu op zoek naar verbeteringen in ons werk en voeren deze ook door.

De omgeving verandert. De verwachtingen vanuit de burger en het bedrijfsleven - onze klanten - veranderen. De gemeentelijke organisatie wordt het centrale dienstverleningsloket van de overheid. Het rijk hevelt taken over naar de gemeenten. Mede door de economische situatie wijzigt het toekomstperspectief.

Een grote uitdaging voor wie bij de gemeente werkt. De organisatie verandert mee met alle omstandigheden: een slimme, procesgerichte organisatie die zich dagelijks inspant om de beste gemeentelijke dienstverlener van Nederland te worden. De medewerkers ontwikkelen dagelijks mee en bereiden zich zo voor op veranderende taken. Een belangrijke uitdaging is om ook in de toekomst de goede mensen op de juiste plekken in onze veranderende organisatie te hebben. Groei jij mee? Initiatief, flexibiliteit en betrokkenheid brengen je verder.

Je krijgt er ruim 450 nieuwe collega's bij.

De gemeentelijke organisatie is verdeeld in afdelingen, die weer zijn onderverdeeld in teams. Afhankelijk van jouw functie val je hiƫrarchisch onder het afdelingshoofd of een teamleider. Alle afdelingshoofden samen vormen het Management Team. De Directie bestaat uit de algemeen directeur/gemeentesecretaris en de directeur/adjunct-secretaris.

Kijk eens op onze website www.katwijk.nl!

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Katwijk?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Katwijk (071 4065000)

Foto's van de organisatie

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Katwijk per e-mail

Gemeente Katwijk

Koningin Julianalaan 3
2224 EW Katwijk

071 4065000