Gemeente Amstelveen logo
Gemeente Amstelveen logo

Gemeente Amstelveen

Amstelveen

Amstelveen en Aalsmeer

De organisatie van gemeente Amstelveen en Aalsmeer werkt voor twee gemeenten en bestaat uit meer dan 1.200 medewerkers. Het zijn bestuurlijk zelfstandige gemeenten met ieder een herkenbare positie in de metropoolregio Amsterdam. Met ruim 90.000 inwoners is Amstelveen een groene, internationale gemeente waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Aalsmeer heeft meer dan 30.000 inwoners en is een economische factor in de regio met onder meer de bloemenveiling en de sierteelt.\n\nGemeente Aalsmeer heeft diverse taken uitbesteed aan de ambtelijke organisatie van gemeente Amstelveen. Werken voor Amstelveen betekent dus vaak ook werken voor Aalsmeer. Het werken voor twee gemeentebesturen vraagt flexibiliteit en sensitiviteit van medewerkers. Voor jou als professional biedt het een kans om je werkveld te verbreden.

Een veelzijdige werkgever

Wij zijn een veelzijdige organisatie. Amstelveen is een ondernemende, groene en internationale stad. Aalsmeer is een levendige gemeente met een rijk verenigingsleven en veel bedrijvigheid. Beide zijn gelegen nabij Amsterdam en Schiphol. Daardoor is de organisatie groot genoeg voor voldoende uitdaging en klein genoeg voor een persoonlijke sfeer.\n\nWe vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze inwoners. Via een stadspeiling, bijeenkomsten en onderzoeken achterhalen we hoe zij denken over de voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld sport, cultuur, wonen of leefbaarheid. Zo werken we iedere dag aan de verbetering van onze dienstverlening.

Medewerkers zijn sleutel tot succes

Als gemeente investeren we in onze medewerkers. We bieden medewerkers daarom de kans om zichzelf te ontwikkelen en om hun taken en ambities zelf in te vullen. Iedere collega krijgt met een persoonlijkheidsprofiel inzicht in ontwikkelkansen. Met een vitaliteitprogramma kunnen zij werken aan hun eigen gezondheid en tijdens een maandelijkse borrel ontmoeten collega’s elkaar op een informele manier. Medewerkers zijn voor ons de sleutel tot succes!

Inclusieve organisatie

De AA-organisatie wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Daarom bieden wij ruimte aan iedereen en zetten wij de diversiteit van onze collega’s in om de beste resultaten te behalen voor onze organisatie en de inwoners van Amstelveen en Aalsmeer. Talent als basis, diversiteit als kracht. Vanuit deze visie staan al onze vacatures open voor iedereen.

Kom jij ook werken voor Amstelveen?

Bij de gemeente Amstelveen zoeken we flexibele professionals die in staat zijn om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. We werken daarbij graag met talent en vanuit de kernwaarden resultaatgericht, betrouwbaar en klantgericht. Ook nodigen we graag jong professionals uit om te solliciteren. Durf jij initiatief te nemen en behaal je graag het beste resultaat? Dan ben jij wellicht een collega die we zoeken. Neem contact op met één van de Corporate Recruiters van Gemeente Amstelveen en stel je vraag persoonlijk aan Monique van Asselen of Rick de Bruijn.

Delen:

Meer informatie over werken bij Gemeente Amstelveen?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Amstelveen

Ontvang nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Amstelveen per e-mail

Gemeente Amstelveen

Laan Nieuwer-Amstel 1

1182 JR Amstelveen