Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard logo
Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard logo

Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Zaltbommel

Werken bij Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Werken bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

In de prachtige Bommelerwaard werken de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel nauw samen. Bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) werk jij voor de twee gemeenten én voor de BVEB zelf. Dit kan bij het team Financiën, Informatisering en Automatisering, Juridische zaken of HRM. Samen is het een omvangrijke organisatie en zonder de BVEB zouden de gemeenten niet kunnen functioneren. Jouw werk heeft dan ook impact op de gehele Bommelerwaard. Werken voor twee gemeenten betekent werken voor twee werelden. Diversiteit in jouw werk is dan ook gegarandeerd. Omdat het een relatief jonge organisatie is, moet er nog veel gebeuren. Ontdek de vele mogelijkheden van de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard!

De BVEB, het hart van de Bommelerwaard

De BVEB bestaat sinds 2018 en heeft een eigen directie en bestuur. De 70 vaste medewerkers werken vanuit de gemeentehuizen van de beide gemeenten. Naast de ondersteuning van de gemeenten, werkt de BVEB aan eigen projecten voor harmonisering en optimalisering van processen. Zo is er het project ‘Zaakgericht werken’, waar ingezet wordt op nieuwe manieren van samenwerken waarbij de inwoners en ondernemers centraal staan.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard kun je contact opnemen met de HR afdeling van Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard per email.

Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Hogeweg 11

5301 LB Zaltbommel