XCENT logo
XCENT logo

XCENT

Almere

Werken bij XCENT

XCENT is dé detacheerder voor lokale overheden. Wij combineren jarenlange kennis en ervaring van functioneel applicatiebeheer, advisering en implementatie met de unieke positie als zusterbedrijf én kennispartner van Centric, de grootste leverancier van software voor lokale overheden in Nederland.

Wij ondersteunen al 25 jaar gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen bij hun bedrijfsvoering. We vullen tijdelijke capaciteitstekorten aan, begeleiden en ondersteunen veranderingsprocessen, adviseren in visie en strategie en implementeren operationele oplossingen.

Het draait om mensen

Mensen vormen het hart van XCENT. Zij maken XCENT een succes. Daarom investeren we in onze medewerkers en doen we ons best om een werkomgeving te bieden waar iedereen op zijn plek zit. Zodat je een optimaal podium hebt om vol passie te werken aan een bedrijf om trots op te zijn. 

XCENT kenmerkt zich door een professionele instelling, vak- en applicatiekennis en het lef om buiten de gebaande paden te treden. XCENT-medewerkers zijn echte samenwerkers, doen wat ze zeggen en staan voor wat ze doen. Kortom: mensen met karakter!

Werken bij XCENT

Wat je ook doet, het gaat er vooral om dat je plezier hebt in je werk. Dus word jij blij van een dynamische en afwisselende werkomgeving? En wil je aan de slag met uitdagende en leerzame opdrachten binnen de lokale overheid? Ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij XCENT kun je contact opnemen met onze recruiter Mike van Dijk.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij XCENT kun je contact opnemen met de HR afdeling van XCENT

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij XCENT per email.

XCENT

Monitorweg 29

1322BK Almere