RID Utrecht logo
RID Utrecht logo

RID Utrecht

Doorn

Werken bij RID Utrecht

Neem je initiatief, ben je gedreven, werk je klantgericht en weet je je goed staande te houden in hectische omstandigheden? Dan pas je wellicht goed bij ons!

De RID Utrecht geeft je de kans om je verder te ontwikkelen. Vanuit Doorn ondersteunen 32 RID’ers zo’n 2.100 medewerkers in de provincie Utrecht. In onze informele en jonge organisatie houden we van inzet en betrokkenheid en werken we intensief samen aan verdere professionalisering en aan de inzet van nieuwe ICT-infrastructuur.

Over de RID

De Regionale ICT-dienst Utrecht (RID) zorgt er als ICT-partner voor dat medewerkers hun werkzaamheden effectief en veilig kunnen uitvoeren.

Wij leveren diensten en oplossingen op het gebied van ICT en informatievoorziening voor zo’n 2.100 medewerkers van 7 organisaties: 6 gemeenten en 1 regionale sociale dienst. Wij maken het mogelijk dat de digitale overheid goede digitale dienstverlening kan verlenen. Daarbij houden wij rekening met tijd- en plaatsonafhankelijk werken en met de eisen aan informatiebeveiliging en privacy.

Wij zorgen voor ICT zonder zorgen. De vraag van de medewerker staat centraal. We overtreffen verwachtingen en gaan voor het maximale. Met deze gedrevenheid zorgen wij ervoor dat medewerkers beschikken over goede digitale vaardigheden en betrouwbare voorzieningen. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van de dienstverlening aan burgers en bedrijven.

De manier waarop wij samenwerken wekt vertrouwen. De medewerkers kunnen op ons rekenen!

Voor meer informatie over RID Utrecht ga je naar www.rid-utrecht.nl, voor algemene vragen kun je mailen naar info@rid-utrecht.nl .

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij RID Utrecht kun je contact opnemen met de HR afdeling van RID Utrecht

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij RID Utrecht per email.

RID Utrecht

Raadhuisplein 2

3941 TJ Doorn