Omgevingsdienst Noord-Veluwe

Harderwijk

Werken bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe

Werken bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe (ODNV) betekent dat je werkt aan een fysiek veilige en gezonde leefomgeving voor inwoners. Of het nu gaat om milieuadvies of vergunningverlening, toezicht of handhaving: centraal staat de veilige leefomgeving.

Als medewerkers van ONDV voeren wij milieutaken op de Noord-Veluwe uit in opdracht van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en de provincie Gelderland. Wij stimuleren bedrijven en ondernemers om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan een veilige en gezonde leefomgeving. Hierin zijn vergunningverlening, handhaving en toezicht belangrijke taken. Ook adviseren wij de gemeenten op een aantal milieuvakgebieden, zoals bodem, geluid, lucht en externe veiligheid.

ODNV staat voor hoogwaardige kennis en expertise. Als professionals volgen wij de ontwikkelingen in ons werkveld op de voet. Zelfstandig en in samenwerking met collega’s en klanten, zetten wij onze kennis en expertise in om deze prachtige regio nog veiliger te maken. Het nieuwe werken is bij ons is geen wens, maar werkelijkheid. Daarom zoeken wij mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen. Spreekt dit jouw aan?

De regio Noord-Veluwe is een uitstekende plek om te wonen en te werken. Wij hebben prachtige bossen, historische stadjes, mooie randmeren en moderne topattracties. Het kantoor van ODNV bevindt zich in Harderwijk en is goed bereikbaar. Onze prettige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen er aan bij dat werken bij ODNV voor jou een prima keuze zal zijn.

Delen:
Meer informatie over werken bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe?
Neem contact op met de HR afdeling van Omgevingsdienst Noord-Veluwe ( 0341 474 300 )

Ontvang nieuwe vacatures van Omgevingsdienst Noord-Veluwe per e-mail

Omgevingsdienst Noord-Veluwe

Oosteinde 17
3842 DR Harderwijk
0341 474 300