Goois Natuurreservaat logo
Goois Natuurreservaat logo

Goois Natuurreservaat

Hilversum

Werken bij Goois Natuurreservaat

Verscholen tussen de bomen en buiten de drukte van de stad vind je ons kantoor. Als je uit je raam kijkt, zie je af en toe een ree voorbijkomen en in de nabijheid van het kantoor spot je regelmatig een ijsvogel. Vanuit deze inspirerende werkplek werk je aan het in standhouden van al het moois dat de Gooise natuur te bieden heeft, zoals bos, heide, zandverstuivingen en oude landbouwgronden. De Stichting Goois Natuurreservaat (GNR) zorgt voor de bescherming, het beheer en de toegankelijkheid van deze natuurgebieden. Het gaat daarbij om ruim 2.800 hectare aan natuurgebied en daarnaast diverse gebouwen, zoals bedrijfspanden, woningen en een schaapskooi.

Goois Natuurreservaat in het kort

Het Goois Natuurreservaat beheert al vanaf 1932 de natuurgebieden in ’t Gooi. Deze natuurgebieden maken van ’t Gooi een bijzondere leefomgeving. We koesteren ze, we zijn er trots en zuinig op. Met 37 medewerkers zorgen we ervoor dat de natuur behouden en toegankelijk blijft. We beheren ruim 2.800 hectare dat een thuis biedt aan uiteenlopende flora en fauna. Wandelaars, fietsers, sporters en ruiters komen in onze gebieden bosuilen, reeën, orchideeën en vele andere plant- en diersoorten tegen. Natuurkwaliteit en -ontwikkeling, biodiversiteit, een fraai landschap, recreatiemogelijkheden, duurzaamheid, toegankelijkheid en veiligheid zijn onze belangrijkste speerpunten.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Goois Natuurreservaat kun je contact opnemen met de HR afdeling van Goois Natuurreservaat

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Goois Natuurreservaat per email.

Goois Natuurreservaat

Nieuwe Meentweg 2

1217 DZ Hilversum