Gemeente Zwartewaterland logo
Gemeente Zwartewaterland logo

Gemeente Zwartewaterland

Hasselt

Werken bij Gemeente Zwartewaterland

De Gemeente Zwartewaterland

De gemeente Zwartewaterland bestaat uit drie kernen en een mooi buitengebied. Genemuiden staat bekend om zijn grootschalige tapijtindustrie van internationale allure. Hanzestad Hasselt kent een rijke en eeuwenoude historie. Zwartsluis heeft veel watersport en scheepsbouw en fungeert als toegangspoort naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zwartewaterland is dus een bedrijvige én een groene gemeente, prachtig gelegen aan het Zwartewater. Belangrijk daarbij is het behoud van evenwicht tussen economie en ecologie. Kenmerkend is verder het respect van de mensen naar elkaar en de betrokkenheid van de gemeenschappen bij onze samenleving.

Wil je meer weten over onze mooie gemeente? Kijk dan Zwartewaterland in beeld:

Onze gemeentelijke organisatie

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren wij de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal, en kwaliteitsgericht.

Binnen de organisatie is er weinig hiërarchie. We werken niet langs, maar met elkaar. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken.

Vanzelfsprekend hebben we moderne arbeidsvoorwaarden. Thuis werken is mogelijk. En in overleg kun je zelf je werktijden bepalen. We spannen ons in voor een gezond en aangenaam werkklimaat. Er is veel ruimte voor informeel contact, innovatieve ideeën en we vinden plezier op de werkvloer belangrijk!

Werken bij onze gemeente

Zoek jij een maatschappelijk betrokken baan waarin je de vrijheid hebt om het beste uit jezelf te halen? Bekijk dan de website van werken-voor-zwartewaterland voor onze vacatures en maak het verschil.

Wil je weten hoe het is om bij de gemeente Zwartewaterland te werken? Collega's nemen je graag mee de organisatie in:

Vanuit ons kantoor in Hasselt, aan de rand van de binnenstad, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Zwartewaterland kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Zwartewaterland

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Zwartewaterland per email.

Gemeente Zwartewaterland

Telvorenstraat 2

8061 CB Hasselt