Gemeente Zaltbommel

Zaltbommel

Werken bij Gemeente Zaltbommel

Werken bij gemeente Zaltbommel

Open werksfeer, goed bereikbaar en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat is werken bij de gemeente Zaltbommel in een notendop. Wij kennen weinig hiërarchie en iedereen loopt bij elkaar naar binnen. Het gemeentekantoor staat vlak naast de A2 en er is een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Den Bosch. Tel daar nog een gratis parkeerplek voor de deur bij op en je hebt het recept voor een ideale werkomgeving.

Over de gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel ligt naast de A2, vlakbij Den Bosch en maar 30 minuten van Utrecht. Naast de historische (binnen)stad Zaltbommel is er het buitengebied dat verdeeld is over 11 dorpen. De ongeveer 160 vaste werknemers werken vanuit het gemeentekantoor in Zaltbommel en de gemeentewerf. Het dagelijks onderlinge contact buiten het inhoudelijke werk is goed. Daarnaast zijn er groepen op basis van gezamenlijke interesses, zoals ‘The young ones’. Dit is een groep jonge collega’s die samenkomen om hun ervaringen bij de gemeente Zaltbommel te delen.

Samen werken voor de Bommelerwaardse samenleving

In de Bommelerwaard werkt de gemeente Zaltbommel nauw samen met de gemeente Maasdriel. Zij worden ondersteund door de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB), die voor beide gemeenten verantwoordelijk voor de bedrijfsvoeringstaken op het gebied van financiën, informatisering en automatisering, juridische zaken en human resource management. Aan de basis van de samenwerking staan de ‘Bommelerwaarden’; trots, lef en samen.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Zaltbommel?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Zaltbommel ( 06 - 54 22 20 00 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Zaltbommel
Zaltbommel 32 uur 2756 - 4048 HBO Nog 13 dagen
Gemeente Zaltbommel
Zaltbommel 32 - 36 uur 2973 - 4494 HBO · HBO+ · WO Nog 10 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Zaltbommel per e-mail

Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11
5301 LB Zaltbommel
06 - 54 22 20 00