Gemeente Weststellingwerf

Wolvega

Werken bij Gemeente Weststellingwerf

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Wil je weten waarom je toekomstige collega's stiekem trots zijn op de gemeente en wat ze te vertellen hebben over hun werk? Neem dan een kijkje op werkenbij.weststellingwerf.nl.

Bij gemeente Weststellingwerf is er altijd wat te doen, het is dus hard werken, maar er is ook veel ruimte voor jouw ontwikkeling. We hebben uitgebreide opleidingsmogelijkheden, vakinhoudelijk of gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Pluspunten:

  • Veel flexibiliteit
  • Informele sfeer
  • Tijd voor jouw vitaliteit
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Inspirerende werkplek

Zit de vacature van jouw keuze er niet bij? Stuur dan het open sollicitatie naar psa@weststellingwerf.nl. Wij zullen dan onderzoeken of er een passende functie voor jou beschikbaar is.

Weststellingwerf in cijfers

Gemeente: Weststellingwerf / Provincie: Friesland / Oppervlakte: 228,4 km2 / Inwoners: 26.000 / huishoudens: 12.000 / medewerkers: 311 / gemiddelde leeftijd: 47 jaar / Burgemeester: André van de Nadort / Verkeersader: A32 en N351 / Grootste dorpen: Wolvega en Noordwolde / Werkt samen met: Ooststellingwerf en Opsterland / Spreektaal: Nederlands en Stellingwerfs / Afstanden tot: Leeuwarden 31 min. – Zwolle 30 min. – Amsterdam 79 min. – Groningen 42 min.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Weststellingwerf?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Weststellingwerf ( 14 0561 )

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Weststellingwerf per e-mail

Gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1
8471 KR Wolvega
14 0561