Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Weststellingwerf

Gemeente Weststellingwerf

Wolvega

Werken bij Gemeente Weststellingwerf

Met deze missie ga je aan de slag als je bij de meest zuidelijk gelegen gemeente van de provincie Fryslân komt werken. De gemeente Weststellingwerf is een betrokken organisatie die volop in beweging is en vooruitgang nastreeft. Onze medewerkers steken met elkaar de handen uit de mouwen en werken aan ambitieuze en innovatieve projecten voor de burgers van Weststellingwerf en hun leefomgeving. Ons uitgangspunt hierbij luidt in het Stellingwerfs: mit mekeer veur mekeer an et wark!

In het gemeentehuis in Wolvega werken zo'n 230 medewerkers voor de afdelingen Publiekscentrum, Openbare Werken, Werk & Inkomen, Welzijn, Onderwijs & Sport, Leefomgeving, Personeel, Organisatie & Informatie en Financiën. Werken voor één van deze afdelingen betekent openheid, collegialiteit en klantgerichtheid. Maar ook: nieuwe mogelijkheden verkennen en eigen initiatieven ontplooien. Je durft jezelf neer te zetten en gaat uitdagingen niet uit de weg. De organisatie geeft je hierbij alle ruimte, evenals het werken aan je eigen ontwikkeling.

Ruimtelijk Weststellingwerf
Een aantrekkelijke gemeente in de mooie zuidoosthoek van Fryslân met een rijk verleden en een eigen streektaal, dat is Weststellingwerf! Met zo'n 26.000 inwoners verspreid over 26 dorpen is er voldoende draagvlak voor een veelheid aan voorzieningen, onder andere op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. De hoofdplaats Wolvega (12.400 inwoners) is ideaal om te wonen, te werken en te winkelen. Daarnaast heeft Weststellingwerf een positief ondernemersklimaat en biedt de omgeving meer dan voldoende mogelijkheden voor recreatie en natuurbeleving. Meer weten? Kijk eens op www.weststellingwerf.nl.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Weststellingwerf?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Weststellingwerf (14 0561)

Foto's van de organisatie

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Weststellingwerf per e-mail

Gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1
8471 KR Wolvega

14 0561