Gemeente Wageningen logo
Gemeente Wageningen logo

Gemeente Wageningen

Wageningen

Werken bij Gemeente Wageningen

Dat Wageningen leeft proef je niet alleen in de gezellige, historische binnenstad met een geanimeerd studentenleven, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie. Wageningen werkt nauw samen met de gemeenten Ede, Rhenen en Veenendaal in het stedelijk netwerk WERV. Daarnaast investeren we veel in onze positie als kennisstad. Dit doen we door een aantrekkelijk klimaat te creëren voor instellingen en bedrijven die actief zijn op het gebied van voeding, gezondheid en groene ruimte.

Wageningen is centraal gelegen in een prachtige omgeving. Wageningen telt circa 35.000 inwoners en heeft als redelijk kleinschalige gemeente een veelheid aan voorzieningen op het gebied van onderwijs, cultuur, sport en recreatie.

Om het levendige karakter van Wageningen te bewaren, investeren wij graag in onze medewerkers die op een open manier met elkar willen samenwerken en verantwoordelijkheid durven nemen voor te behalen resultaten.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Wageningen kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Wageningen

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Wageningen per email.

Gemeente Wageningen

Olympiaplein 1

6700 AA Wageningen