Gemeente Velsen

IJmuiden

Werken bij Gemeente Velsen

Van levendige havens met industrie tot brede duinen en watersport: gemeente Velsen heeft inwoners, ondernemers en bezoekers veel te bieden. De ongeveer 500 medewerkers van de gemeente zetten zich dagelijks in om al dat moois te behouden en verder te ontwikkelen. Samen werken wij voor bijna 70.000 Velsenaren aan een vitale en leefbare gemeente. In 2011 heeft de Raad de ‘Visie op Velsen 2025’ vastgesteld. Gemeente Velsen zet zich in om verbindingen tot stand te brengen tussen bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Dat doen we met onze succesfactoren als leidraad: attent, betrouwbaar, doelgericht en dynamisch.

De gemeentelijke organisatie heeft een platte structuur waarin verantwoordelijkheden laag zijn uitgezet. Bij ons passen mensen die integriteit, kwaliteits-, klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel hebben. Zeker als zij die kwaliteiten kunnen combineren met visie, creativiteit en (vak)kennis.
Wie uitdagend en zinvol werk zoekt, is bij ons aan het goede adres. Wij doen werk dat mensen raakt, en geven het gevoel dat je het ergens voor doet. Velsen heeft veel verschillende functies, een actief opleidingsbeleid en stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit.

Arbeidsvoorwaarden
Naast de gebruikelijke rechtspositieregelingen biedt gemeente Velsen faciliteiten voor persoonlijke en functionele ontwikkeling, een compleet pakket voor pensioenen en (gedeeltelijk) betaald ouderschapsverlof. Door middel van het zogeheten cafetariamodel is tevens maatwerk in arbeidsvoorwaarden aan te brengen, zoals bijvoorbeeld het aan- en verkopen van verlof.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Velsen?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Velsen ( 14 0255 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Velsen
HBO Nog 7 dagen
Gemeente Velsen
MBO Nog 7 dagen
Gemeente Velsen
HBO Nog 87 dagen
Gemeente Velsen
HBO Nog 22 dagen
Gemeente Velsen
HBO Nog 22 dagen
Gemeente Velsen
HBO Nog 7 dagen
Gemeente Velsen
HBO Nog 7 dagen
Gemeente Velsen
HBO Nog 7 dagen
Gemeente Velsen
HBO Eindigt vandaag

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Velsen per e-mail

Gemeente Velsen

Dudokplein 1
1971 EN IJmuiden
14 0255