Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Staphorst

Gemeente Staphorst

Staphorst

Werken bij Gemeente Staphorst

Op de sites van verschillende gemeenten vind je tal van wervende teksten. Evenals de particuliere sector stellen ook gemeenten hoge eisen aan hun medewerkers. Uiteraard kent de gemeentelijke overheid een andere cultuur. Besluiten moeten nu eenmaal democratisch tot stand komen en dat brengt tijd en overleg met zich mee. Dat kan als lastig worden ervaren, maar je kunt het ook zien als een uitdaging. In ieder geval stelt het wel bijzondere eisen: het werk moet goed gebeuren maar je moet ook flexibel en klantvriendelijk zijn, in een team kunnen werken en verantwoordelijk-heid kunnen dragen.

Ook de gemeente Staphorst ziet het als een belangrijke taak om haar inwoners zoveel mogelijk te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk beleid.

Binnen de gemeentelijke organisatie wordt blijvend aandacht geschonken aan verbetering van de dienstverlening richting burgerij. Door het mandateren van taken en bevoegdheden naar individuele medewerkers kunnen werkprocessen sneller worden afgewikkeld. Voor het optimaal mogelijk maken van onze organisatie wordt steeds meer moderne media, zoals o.a. het gebruik van Internet, ingezet.

Er bestaan, voor mensen die hun kwaliteit willen tonen, voldoende faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling. Het werken bij de gemeente Staphorst houdt veel meer in dan een aardige intellectuele uitdaging alleen. Idee├źn en beleidsplannen omzetten in concrete resultaten is minstens zo belangrijk. Wie zich prima voelt in een informele bedrijfscultuur met korte communicatie en beslislijnen is in Staphorst op zijn plaats.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Staphorst?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Staphorst (0522 467400)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Staphorst per e-mail

Gemeente Staphorst

Binnenweg 26
7951 DE Staphorst

0522 467400