gemeente Soest logo
gemeente Soest logo

gemeente Soest

Soest

Werken bij gemeente Soest

Een warm welkom bij de gemeente Soest 

Kom werken bij een vernieuwende en betrokken gemeente 

Zelfstandig aan de slag met bijzondere projecten 

Zelfstandigheid, echte effecten en collegialiteit. Dat is volgens onze medewerkers de top 3 van werken bij de gemeente Soest. In onze gemeente werk je voor de dorpskernen Soest en Soesterberg. Jij bent van begin tot eind verantwoordelijk voor je eigen projecten. Je ziet direct hoe jouw adviezen invloed hebben op wat er buiten de muren van het gemeentehuis gebeurt. Je werkt in een informele sfeer samen met betrokken collega’s. Heb jij de drive om onze gemeente nog beter te maken? Ontdek dan nu jouw mogelijkheden bij de gemeente Soest!

Werken voor Soest en Soesterberg 

Bij de gemeente Soest krijg je veel vrijheid en merk je al snel dat de collegialiteit hoog is. Ontdek ook deze voordelen van werken bij onze gemeente:

 • Veel verantwoordelijkheid en breed takenpakket
 • Fijne, behulpzame collega’s
 • Werk aan mooie plannen, die je vervolgens ook zelf (in samenwerking) uitvoert
 • Je draagt bij aan een betere leefomgeving voor inwoners van gemeente Soest
 • Werken doe je meestal thuis, ontmoeten doe je op het (vernieuwde) gemeentehuis
 • Goede bereikbaarheid door centrale ligging

Bekijk de vacatures op www.werkenbijgemeentesoest.nl

Een prachtige en krachtige gemeente 

Wie kan zeggen dat hij werkt op vijf minuten lopen van bos, heide, duinen en toonaangevende musea? Soest en Soesterberg hebben het allemaal. De centrale ligging maakt het daarnaast uitstekend bereikbaar. Er is een treinstation op loopafstand, je kunt parkeren voor de deur en er zijn talloze fietsroutes. 

Natuurlijk kun je ook prima thuiswerken. Wij zorgen voor de beste faciliteiten zodat jij thuis optimaal aan jouw projecten kunt werken, die je vervolgens op het gemeentehuis met je collega’s bespreekt. 

Verantwoordelijkheid en collegialiteit 

Bij de gemeente Soest werk je zelfstandig aan bijzondere projecten en ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor alle aspecten van jouw dossiers. Je hebt een breed takenpakket waarbij je direct in de praktijk ziet wat jij hebt bereikt. En het mooiste is: je kunt altijd op je collega’s rekenen. Want in onze organisatie helpen we elkaar en zijn we toegankelijk en bereikbaar. Die betrokken collegialiteit voel je overal.

Wij bieden jou

 • Een zeer ruim individueel keuzebudget
 • Goede werk-privé balans
 • Flexibele werkplekken
 • Kansen om jezelf breed te ontwikkelen
 • Persoonlijke ontwikkelgesprekken
 • Korte lijntjes binnen de hele organisatie

Over de gemeente Soest 

Soest is een moderne, open en betrokken gemeente met een rijke historie. De gemeente bestaat al bijna 1.000 jaar en telt momenteel zo’n 47.000 inwoners. Het ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, midden in de prachtige natuur van de Soester Duinen, en is rijk aan bossen, heide en weilanden. De gemeente is bewust bezig met duurzaamheid en werkt hard aan de ambitie om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Onlangs heeft Soest als een van de weinige gemeenten het certificaat voor de CO2-prestatieladder behaald. Bij Gemeente Soest staan de kernwaarden vertrouwen, samen en leren centraal. Werken aan een toekomstbestendig Soest doe je samen met zo'n 275 collega’s, bestuur, de samenleving en partners. Dit alles met vertrouwen in elkaar. Daarbij leer je van de dingen die je doet en van je omgeving.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij gemeente Soest kun je contact opnemen met de HR afdeling van gemeente Soest

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij gemeente Soest per email.

gemeente Soest

Raadhuisplein 1

3762 AV Soest