Gemeente Soest

Soest

Werken bij Gemeente Soest

Soest is een dynamische gemeente die van de gebaande paden af durft te wijken. We streven continu naar verbetering waarbij we slagvaardigheid, vernieuwing en eigen verantwoordelijkheid als uitgangspunten nemen.

Die instelling vragen wij ook van onze circa 275 medewerkers en daarom zoeken wij bij nieuwe collega's vooral naar twee dingen: Durf en Drive.

Bij de gemeente Soest word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Wij geloven in jóuw kracht en in je vermogen zelf te ontdekken waar je goed in bent. Toon initiatief, durf je mening uit te spreken en neem de ruimte jezelf te ontwikkelen. Wij zijn van mening dat als jij doet waar je hart ligt, je de grootste successen boekt.

Als gemeente stellen wij natuurlijk de klant, de inwoner van de gemeente Soest centraal. Om die optimaal van dienst te kunnen zijn, houden we de lijnen kort, het werk efficiënt en de oplossingen professioneel. Hiervoor hebben we enthousiaste mensen nodig die bij willen en kunnen dragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor de klant.

Domme vragen en slechte ideeën kennen wij niet; wij staan open voor ieder voorstel dat onze dienstverlening kan verbeteren.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Soest?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Soest ( 035 60 93 411 )

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Soest per e-mail

Gemeente Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest
035 60 93 411