Gemeente Rhenen

Rhenen

Werken bij Gemeente Rhenen

Uniek gelegen tegen de berg, helemaal in het zuidoostelijke puntje van de provincie Utrecht, omgeven door het groen en aan het water ligt Rhenen met zijn monumentale Cuneratoren in het oude stadscentrum als gezichtsbepalend symbool. Rhenen is een stad met een rijk militair verleden, fantastische recreatiegebieden, culinaire hoogstandjes en het leukste dierenpark.
Een historische stad aan de Neder?Rijn, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente telt anno 2016 ruim 19.000 inwoners en is volop in beweging. Rhenen is ambitieus en is trots op de sociale samenhang, het prettige woonklimaat en het rijke historische verleden . De schaalgrootte van Rhenen is ideaal om te investeren in de kracht van de samenleving en oog te hebben voor de menselijke maat. Als u Rhenen vanuit de Betuwe binnenrijdt waant u zich een beetje in het buitenland door de hoogteverschillen in het landschap. 's Avonds in het donker geven de vele lichtjes tegen de heuvels en de verlichte Cuneratoren een prachtig schouwspel.
Rhenen maakt deel uit van de regio Food Valley. Dit is een samenwerkingsverband van acht gemeenten met samen 330.000 inwoners. De regio is bekend door haar kennis op het gebied van Food maar ook op andere vlakken wordt intensief samengewerkt.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Rhenen?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Rhenen ( 0317-681681 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Rhenen
Rhenen 36 uur 2756 - 4048 HBO Nog 15 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Rhenen per e-mail

Gemeente Rhenen

Nieuwe Veenendaalseweg 75
3911 MG Rhenen
0317-681681