Gemeente Ouder-Amstel logo
Gemeente Ouder-Amstel logo

Gemeente Ouder-Amstel

Ouderkerk aan de Amstel

Werken bij Gemeente Ouder-Amstel

De gemeente Ouder-Amstel is een aantrekkelijke woon- en werkgemeente van ruim 13.000 inwoners en 12.000 arbeidsplaatsen. De gemeente is onderdeel van de stadsregio Amsterdam en bestaat uit drie kernen, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en Waver. In de toekomst zal een vierde kern verrijzen tussen Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel in.

Ouder-Amstel staat voor dynamiek en afwisseling. Strategisch gelegen naast Amsterdam is Ouder-Amstel een gemeente met contrasten. De grootstedelijke bedrijvigheid van het Amstel Business Park tegenover de plattelandsontwikkeling in de Ronde Hoep. Gezien de ligging vormt de gemeente een belangrijke buffer tussen stad en platteland. Het beleid is erop gericht het groen en het open karakter van het buitengebied te behouden en het historische karakter te versterken.

De organisatie heeft dienstverlening tot speerpunt gekozen en wordt verder getypeerd door daadkracht, kwaliteit en inzet. De medewerkers hebben direct contact met het bestuur en voeren gezamenlijk het volledige pakket aan gemeentelijke taken uit.

Er werken momenteel circa 100 medewerkers. De sfeer bij ons is open en de lijnen waar langs we werken zijn kort. Dat komt omdat we samenwerking belangrijk vinden. We hebben dan ook een platte organisatie, waarbij de afdelingshoofden vooral ’people manager’ zijn.

Je krijgt als medewerker veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Hier bieden wij in de vorm van begeleiding en opleidingen ook de mogelijkheden voor. Daarnaast heerst er een prettige collegiale informele werksfeer.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Ouder-Amstel kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Ouder-Amstel

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Ouder-Amstel per email.

Gemeente Ouder-Amstel

Vondelstraat 1

1191 BD Ouderkerk aan de Amstel