Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer

Opmeer

Werken bij Gemeente Opmeer

Opmeer is een krachtige en zelfstandige plattelandsgemeente in het hart van Midden-Westfriesland (NH). Het bestaat uit acht kernen met ongeveer 11.300 inwoners en heeft een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.

Het heeft de charme van een landelijk leefklimaat en kent een rijke (zichtbare) historie. Het voorziet echter ook in de behoeften van deze tijd. Zo zijn er moderne recreatieterreinen en worden er nieuwe woningbouwcomplexen en bedrijventerreinen ontwikkeld. De gemeente kent een levendig en bloeiend verenigingsleven en een sterke onderlinge betrokkenheid van de inwoners.

Bij de gemeente Opmeer werken circa 110 mensen. De gemeentelijke organisatie bestaat uit drie sectoren: Middelen, Grondgebiedzaken en Samenlevingszaken. Van alle medewerkers binnen onze organisatie wordt verwacht dat zij beschikken over de competenties kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid.

Lijkt het je leuk om bij onze gemeente te komen werken dan kan je voor meer informatie contact opnemen met een van de medewerkers van bureau P&O.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Opmeer?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Opmeer (0226 363333)

Foto's van de organisatie

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Opmeer per e-mail

Gemeente Opmeer

Klaproos 1
1716 VS Opmeer

0226 363333