Gemeente Opmeer logo
Gemeente Opmeer logo

Gemeente Opmeer

Opmeer

Werken bij Gemeente Opmeer

Werken voor de gemeente Opmeer, is Op naar Meer. 

We zijn actief op bijna alle werkterreinen en bieden banen op ieder functieniveau. Opmeer ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en kennis kunnen we hierbij goed gebruiken. Gemeente Opmeer heeft je veel te bieden. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid. Dat vraagt ook om eigen verantwoordelijkheid. 

De gemeente kent een levendig en bloeiend verenigingsleven en een sterke onderlinge betrokkenheid van de inwoners. Dat laatste geldt trouwens niet alleen voor de inwoners, maar ook voor de medewerkers van Opmeer. 

Ook al is de gemeente klein: Opmeer wil een zelfstandige gemeente blijven. Daarom willen we goed toegerust zijn om al onze taken goed uit te oefenen. We willen volwaardig aanwezig zijn bij regionale zaken en de nieuwe ontwikkelingen actief oppakken. Als dat nodig is doen we dat in samenwerking met partners of collega’s van onze buurgemeentes. Dit vraagt om medewerkers die taakvolwassen opereren en vaardigheden hebben om goede samenwerkingsverbanden aan te gaan. Ook dit maakt het aantrekkelijk om in Opmeer te werken. Medewerkers krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden zich te ontwikkelen. De lijnen zijn kort, collega’s betrokken en toegankelijk. Je voelt je er snel thuis. 

Bij de gemeente Opmeer werk je samen met ongeveer 120 collega’s. 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Opmeer kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Opmeer

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Opmeer per email.

Gemeente Opmeer

Klaproos 1

1716 VS Opmeer