Gemeente Oldebroek logo
Gemeente Oldebroek logo

Gemeente Oldebroek

Oldebroek

Werken bij Gemeente Oldebroek

Laat je verrassen door Oldebroek

De gemeente Oldebroek is volop in ontwikkeling. Rust, ruimte, natuur en de centrale ligging maken het hier verrassend fijn wonen, werken en verblijven. We ontwikkelen als regio, gemeente, maar ook als organisatie. Als onderdeel van Regio Zwolle zijn we één van de sterkst groeiende economische regio’s. We hebben mooie ambities en staan voor grote opgaven. Uitdagingen van dit moment zijn bijvoorbeeld het versnellen van de woningbouw, het versterken van onze dienstverlening, het invoeren van de Omgevingswet en het stimuleren van onze inwonerbetrokkenheid. Genoeg verrassende projecten waar jij als nieuwe collega een belangrijke bijdrage aan kunt leveren.

De gemeente Oldebroek is met 24.000 inwoners en ruim 200 medewerkers een relatief kleine gemeenschap. Dat maakt dat we heel betrokken zijn. We kennen elkaar persoonlijk. Als inwoners, ondernemers en collega’s. We werken samen, écht samen. Hier zijn de lijntjes kort, zijn we nuchter, informeel en open. Om de tafel met de wethouders of burgemeester – bij de gemeente Oldebroek regel je het zo!

We ontwikkelen voortdurend. Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de behoeften van de samenleving. Een aanpak waarin zij aan het roer staan. Dit vraagt van ons als gemeente een andere rol. Daarom leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie, hebben we zelforganiserende teams en zijn vertrouwen en eerlijkheid erg belangrijk. We werken vanuit de kernwaarden eigenaarschap, dienstverlenend, verbindend, flexibiliteit en vakbekwaam.

We zijn een lerende organisatie. Dat vraagt om een nuchtere houding. Gewóón doen en gewoon dóén. Het betekent dat je jezelf mag zijn en kan experimenteren. Want van het uitproberen van nieuwe dingen, leer je! Samen sparren we over hoe het verrassend anders, beter of slimmer kan. Zowel in ons werk als met elkaar. We blijven kritisch, ook op onze agenda. We leggen ze naast elkaar, bekijken wat er goed gaat en of er aanpassingen nodig zijn. We werken zelfstandig, maar zijn er wel voor elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij je werk met veel flexibiliteit kunt doen. Daarom krijg je veel bewegingsvrijheid om te ontdekken wat bij jou past. Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te vernieuwen. Om scherp te blijven en om ons aan te vullen. We staan open voor creatieve ideeën, innovatie en andere invalshoeken. Want jouw mening doet ertoe, jij doet ertoe. Verras ons en laat je verrassen!

Welkom! Wat doe je nu, waar sta je nu en waar wil je naartoe? We hebben het er graag met je over. Je bent meer dan welkom!

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Oldebroek kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Oldebroek

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Oldebroek per email.

Gemeente Oldebroek

Raadhuisplein 1

8096 CP Oldebroek