Gemeente Oldebroek logo
Gemeente Oldebroek logo

Gemeente Oldebroek

Oldebroek

Werken bij Gemeente Oldebroek

Tussen het groen van de Veluwse bossen en het blauw van het Veluwemeer vind je de gemeente Oldebroek. Een betrokken gemeenschap met 24.000 inwoners, verdeeld onder de dorpskernen Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde, Oosterwolde, Wezep en Hattemerbroek. Rust, ruimte, een afwisselend landschap en centrale ligging geven alle mogelijkheden voor prettig wonen, werken en recreëren. 

In totaal stappen zo’n 200 collega’s dagelijks het vernieuwde gemeentehuis binnen, waar een laagdrempelige, open, persoonlijke en informele sfeer hangt. Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de behoeften van de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. 

Deze twee komen samen in het motto ‘Oldebroek voor Mekaar’ waarmee we, samen met de inwoners, werken aan een sterke en leefbare samenleving. Een aanpak waarin de samenleving aan het roer staat. Dit vraagt van ons een andere rol. Daarom leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie en maken we heldere afspraken over de taakverdeling en de communicatie. 

Zoals je leest is de gemeente Oldebroek volop in beweging. Dit doen we graag met gepassioneerde collega’s die, binnen hun eigen specialisme, willen bijdragen aan de maatschappij. Voel jij een match met onze organisatie en een openstaande vacature? Dan ontmoeten we je graag. 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Oldebroek kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Oldebroek

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Oldebroek per email.

Gemeente Oldebroek

Raadhuisplein 1

8096 CP Oldebroek