Gemeente Nijkerk logo
Gemeente Nijkerk logo

Gemeente Nijkerk

Nijkerk

Werken bij Gemeente Nijkerk

Nijkerk is een mooie middelgrote gemeente, centraal in Nederland, met de mooie natuur van de Veluwe om de hoek en de levendigheid van de Randstad voor de deur. Nijkerk heeft het allemaal: goede voorzieningen, een diversiteit aan (nieuwbouw)woningen, goede bereikbaarheid, een gezellige historische binnenstad en allerlei recreatiemogelijkheden.

Werken bij de gemeente Nijkerk? Dat vraagt wat van jou, maar daar krijg je ook heel veel voor terug. Je krijgt bij ons het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Samen met de collega’s in je team sta je voor de afgesproken resultaten en kwaliteit.

Er is binnen onze organisatie veel ruimte om je verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld ook eens een klus op te pakken buiten je eigen werkterrein. We bieden bij dit alles diverse secondaire arbeidsvoorwaarden, waaruit je eigen keuzes kunt maken.

We doen ons werk natuurlijk voor onze inwoners. Wij hebben daarbij het uitgangspunt dat de samenleving als eerste aan zet is (eigen kracht) en we dat als gemeente faciliteren. Dat betekent voor o.a. onze beleidscollega’s dat ze veel samenwerken met inwoners en ondernemers en hun expertise inzetten om wensen en ideeën die uit de samenleving komen te ondersteunen (overheidsparticipatie). Op gebied van bedrijfsvoering werken we samen met Leusden, Putten en Bunschoten.

Ben jij een zelfstandige, flexibele en ondernemende professional? Hou je van samenwerken en wil je iets betekenen voor de samenleving? Dan is werken bij de gemeente Nijkerk echt iets voor jou.

Meer vacatures in de regio?

Bekijk onze vernieuwde platform www.werkenbijblnp.nl en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij een van de 12 aangesloten overheden. Via dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages, opleidingen en lopende projecten.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Nijkerk kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Nijkerk

Onze actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Nijkerk per email.

Gemeente Nijkerk

Kolkstraat 27

3861 AK Nijkerk