Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden

Werken bij Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden is een dynamische, bruisende stad en de economische motor van Friesland. Gelegen in een groene en waterrijke omgeving, met meren en recreatiegebieden in de nabije omgeving. De Friese hoofdstad is een echte hofstad met een prachtig, historisch centrum, een schat aan rijksmonumenten, verrassende winkels en gezellige terrassen. Maar tegelijk met de modernste voorzieningen voor bewoners, studenten en ondernemers. En….in 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Leeuwarden een complete stad met 18 dorpen.

We zijn een energieke organisatie met een verscheidenheid aan boeiende vraagstukken. Met zo’n duizend medewerkers werken we in verschillende rollen en samenwerkingsverbanden aan de realisatie van de ambities van de stad en de uitvoer van diensten voor onze burgers.

We blijven op zoek naar nieuwe wegen en richten onze focus op toekomstige ontwikkelingen. Initiatiefrijke medewerkers met een flexibele instelling en gericht op samenwerking zijn bij ons dus aan het goede adres.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Leeuwarden?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Leeuwarden (14 058)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Leeuwarden per e-mail

Gemeente Leeuwarden

Oldehoofsterkerkhof 2
8911 DH Leeuwarden

14 058