Gemeente Lansingerland logo
Gemeente Lansingerland logo

Gemeente Lansingerland

Bergschenhoek

Werken bij Gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland is in 2007 ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Onze gemeente ligt centraal in de Randstad tussen Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Pijnacker-Nootdorp. Lansingerland telt circa 60.000 inwoners. Eén gemeente bestaande uit drie kernen en twee buurtschappen (Kruisweg en Rotte) met elk hun eigen karakter. Bleiswijk: dorps wonen met het Rottemerengebied in je achtertuin. Bergschenhoek: de voortuin van Hillegersberg, centraal gelegen in het groen met een dorps karakter. Berkel: rustig en ruim wonen met goed OV en stadse voorzieningen.

Werken bij Lansingerland
Werken bij de gemeente Lansingerland betekent werken bij een moderne jonge organisatie met circa 400 medewerkers. Een gemeentelijke organisatie die is vormgegeven op basis van een heldere visie op dienstverlening richting inwoners, ondernemers en het verenigingsleven. Samen met onze inwoners zijn wij hard aan de slag om onze gemeente nog aantrekkelijker maken.

Lansingerland bouwt voortdurend aan haar organisatie en zoekt daarvoor de beste mensen die het werk gedaan krijgen. Wij zoeken mensen die in onze organisatiecultuur passen: daadkrachtig, zelfverzekerd en opererend vanuit eigen visie op de toekomst. De gemeente als organisatie sluit daarbij aan. We zijn flexibel, presterend, regisserend en werken integraal met onze partners om het beste resultaat voor onze inwoners en ondernemingen te behalen.

Heb jij hart voor de publieke zaak en wil je graag aan de slag in een maatschappelijk betrokken omgeving met ambitie? Ontdek dan wat wij jou kunnen bieden. Bekijk onze vacatures, solliciteer en wellicht maken wij binnenkort nader kennis met elkaar.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Lansingerland kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Lansingerland

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Lansingerland per email.

Gemeente Lansingerland

Tobias Asserlaan 1

2662 SB Bergschenhoek