Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Hengelo OV

Gemeente Hengelo OV

Hengelo

Werken bij Gemeente Hengelo OV

Welkom in Hengelo! Een middelgrote stad met ruim 81.000 inwoners. Een stad in beweging ook, die hard werkt aan haar toekomst en waarin sociale kwaliteit en culturele waarden hoog op de agenda staan. Dit vraagt om een slagvaardige en ondernemende organisatie, waarin betrouwbaarheid, samenwerken én oog en oor voor de inwoner centraal staan.Indrukwekkend door de rijke, industriële geschiedenis, de huidige bedrijvigheid en de bijzondere toekomstplannen, zoals in het Hart van Zuid. Een zeer gewaardeerde echte woonstad met een karakteristiek tuindorp en gemêleerde woonwijken. Verrassend door de vele kwaliteitswinkels, het culturele aanbod, de diverse evenementen en de horecafaciliteiten.

Werken in Hengelo betekent werken in een relatief grote vrijheid. Met de ruimte om eigen invulling te geven aan de baan. Maar wel altijd vanuit heldere beleidsdoelstellingen en uitgangspunten. Inlevingsvermogen en het goed kunnen (h)erkennen van de deskundigheid van collega's is van groot belang. Vanuit die vaardigheden is er dan ook oog voor participatiemogelijkheden van inwoners en (belangen)organisaties in processen en projecten. Dat betekent daaraan zinvol gestalte geven, ongeacht of het gaat om ontwikkeling of de uitvoering van beleid. Het motto van de gemeentelijke organisatie is dan ook ?Samen Zichtbaar Beter?; voor burgers, bedrijven, instellingen en bestuur. . De gemeentelijke organisatie heeft een directie met een algemeen directeur die tevens gemeentesecretaris is en twee directeuren. Zij sturen tien sectoren aan, met in totaal 39 afdelingen, een bestuursstaf en een stadsontwikkelingsbedrijf. Er werken bij de gemeente Hengelo ca. 850 medewerkers. Deze mensen zorgen ervoor dat een prettige woon- en werkomgeving verder wordt uitgebreid. Binnen onze organisatie is er bijna altijd plaats voor initiatiefnemers die méér willen zijn dan werknemer.

Werken in Hengelo betekent ook:mogelijkheden voor deeltijdwerkflexibele werktijdenfietsaankoopregelingintroductiecursus voor nieuwe HBO/WO-medewerkersbemiddeling door Career Center Twente bij het vinden van een baan voor eventuele partner

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Hengelo OV?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Hengelo OV (074 2459876)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Hengelo OV per e-mail

Gemeente Hengelo OV

Burgemeester Jansenplein 1
7551 EC Hengelo

074 2459876