Gemeente Haarlemmermeer logo
Gemeente Haarlemmermeer logo

Gemeente Haarlemmermeer

Hoofddorp

Werken bij Gemeente Haarlemmermeer

Al sinds 1852 heeft Haarlemmermeer een speciale plek in de Nederlandse samenleving. Niet alleen vanwege de aanwezigheid van onze nationale luchthaven Schiphol Airport, maar ook vanwege haar rijke historie is Haarlemmermeer in vele opzichten uniek. Het begon met de drooglegging van Haarlemmermeer en de komst van vele pioniers om het nieuwe land te bewerken. Ondernemend, saamhorig en innovatief zijn elementen die al vanaf toen diep in onze samenleving zijn geborgd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste gemeenten van Nederland en is de 18.500 hectare land opgebouwd uit 26 kernen.

Van agrarisch tot de dynamiek van de internationale handel en logistiek. Haarlemmermeer streeft ernaar een duurzame, innovatieve en dienstverlenende gemeente te zijn. We spelen in op de huidige trends en bereiden ons voor op de toekomst. We acteren vandaag al op de ontwikkelingen van morgen en daar passen we onze strategie op aan. Op die manier bieden wij onze burgers de beste dienstverlening en maken we van Haarlemmermeer een fijne gemeente om in te wonen, te werken en te recreëren.

De gemeente is volop in ontwikkeling en is in Nederland koploper op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. In Park 20|20 komen deze begrippen op zeer unieke wijze samen. Daarnaast betrekken we burgers steeds meer bij participatieprojecten. Samen met hen kijken we hoe onze woon-, werk- en leefgebieden steeds beter ingevuld kunnen worden. Hoewel we ons richten op de toekomst, wordt het verleden absoluut niet vergeten. Overal in de gemeente vind je de rijke historie terug.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Haarlemmermeer kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Haarlemmermeer

Onze actuele vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Haarlemmermeer per email.

Gemeente Haarlemmermeer

Raadhuisplein 1

2132 TZ Hoofddorp