Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren

Bussum

Werken bij Gemeente Gooise Meren

Samen wonen, werken, ondernemen en recreëren in een groen en historisch gebied; de missie van de gemeente Gooise Meren.

De nieuwe gemeente Gooise Meren is een zeer aantrekkelijke woon- en verblijf omgeving. Een gemeente met een hoog voorzieningenniveau voor wonen, recreëren, werken en ondernemen, met een structurele inzet op duurzaamheid. Waar inwoners zich kunnen ontplooien en zelf (mede) vormgeven aan hun eigen leefomgeving, samen met de gemeente. In de gemeente wonen en leven bijna 60.000 inwoners, die van uit dit gebied hun bijdrage leveren aan het economische, culturele en wetenschappelijke kloppend haart van de Randstad.

De gemeentelijke organisatie (380 medewerkers) bestaat uit vier domeinen en een strategische unit, aangestuurd door twee directeuren. De afdelingen binnen deze domeinen kennen een grote mate van zelfstandigheid. Vitaliteit, eigen initiatief, participatie, financieel gezond en slagvaardig zijn kernbegrippen waar zowel buiten als binnen de gemeentelijke organisatie aan gewerkt wordt.


Meer vacatures in de regio Gooi, Vecht en Eem?
Bekijk ons vernieuwde platform www.werkenvoorgooivechteem.nl en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij een van de acht aangesloten overheden. Via dit platform bieden wij medewerkers en geïnteresseerden van buiten de organisaties de gelegenheid om zich te oriënteren op vacatures, stages, opleidingen en lopende projecten.

Ga naar de site ›

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Gooise Meren?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Gooise Meren (035 207 0000)

Foto's van de organisatie

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Gooise Meren per e-mail

Gemeente Gooise Meren

Brinklaan 35
1404 EP Bussum

035 207 0000