Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Epe

Gemeente Epe

Epe

Werken bij Gemeente Epe

De gemeente Epe onderscheidt zich door haar prachtige ligging in een natuurlijke omgeving en heeft op het gebied van wonen en werken veel te bieden.

Epe is een levendige Noord-Veluwse gemeente die wordt gevormd door de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen plus een aantal buurtschappen. Het is een recreatiegemeente temidden van duizenden hectaren puur natuurschoon en heeft iets meer dan 33.000 inwoners. Duizenden toeristen bezoeken Epe om te genieten van onder andere de Veluwse bossen en het IJssellandschap. De gemeente ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Zwolle en Deventer en is goed bereikbaar door haar ligging tussen de vrijwel filevrije rijkswegen.

De gemeente kent een bloeiend verenigingsleven en vele voorzieningen op uiteenlopende gebieden. Daarnaast richt de gemeente zich op verschillende nieuwbouwprojecten, zoals de Klaarbeek en het Slath in Epe en Vulcanus in Vaassen.
Al met al een fantastische gemeente om te wonen en te werken!

De gemeentelijke organisatie
De gemeentelijke organisatie van Epe heeft zich sinds 2003 in de richting van ?Het Publiekmodel? ontwikkeld. Het heeft dus een omslag gemaakt van ?aanbodsgericht? naar ?vraaggericht? werken. Alle publieksfuncties zijn beter op elkaar afgestemd, waardoor de gemeente beter kan inspelen op de verwachtingen die de ?klanten? (burgers en ondernemers) hebben op het gebied van serviceverlening, toegankelijkheid, werkwijzen en werkvormen. Het ambitieniveau van het gemeentebestuur is hoog. De gemeente Epe bereid zich voor op de toekomst waarbij de gemeente als doelstelling heeft om een regie- en elektronische gemeente te worden. Om deze doelstelling te realiseren is een programmaorganisatie opgericht. Deze organisatie wordt aangeduid als SLIM. Dit staat voor Samen werken, Logische processen, Innovatieve oplossingen, Minder regels. Kortom slim werken.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Epe?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Epe (14 0578)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Epe per e-mail

Gemeente Epe

Marktplein 1
8161 EE Epe

14 0578