Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Dinkelland

Gemeente Dinkelland

Denekamp

Werken bij Gemeente Dinkelland

Er is ruimte genoeg in onze jonge gemeente! Dinkelland heeft een oppervlakte van 18.000 ha. , ligt in Noord-Oost Twente en grenst aan de Netwerkstad Twente en Duitsland.
Voor haar 26.000 inwoners is het goed toeven in de 9 woonkernen, waaronder het bekende stadje Ootmarsum, en het omvangrijke typisch Twentse buitengebied. Dinkelland is een mooie combinatie van karakters en sferen.
Als agrarische en toeristische gemeente richt de gemeente zich op het behoud en de ontwikkeling van haar troeven: de leefbaarheid van de fraaie woonkernen en het groene buitengebied. Een goede harmonie tussen wonen, werken, mobiliteit en recreatie en toerisme staat daarbij centraal.
De plattelandsvernieuwing, de verdere ontwikkeling van de recreatieve en toeristische functie en de reconstructie van het platteland zijn een greep uit de vele uitdagingen waarvoor de nieuwe gemeente staat.

De organisatie
De gemeentelijke organisatie bestaat uit de lijnsectoren Ruimte en Samenleving en de stafsector Bestuurs- en managementondersteuning en is volop in ontwikkeling naar een eigentijdse organisatie waarin de circa 200 medewerkers werken volgens een moderne sturingsfilosofie.Het bestuurscentrum is gevestigd te Denekamp.
In afwachting van de realisering van een nieuw gemeentehuis werken delen van de ambtelijke organisatie nog op drie locaties.
Dinkelland biedt voor enthousiaste en taakvolwassen mensen vele uitdagingen. Zij biedt haar medewerkenden volop kansen om te leren en door te groeien.
De gemeente heeft inmiddels via de nieuwe huisstijl een eigentijds gezicht.

Voor nadere informatie over de gemeente Dinkelland, de ambtelijke organisatie en de sturingsfilosofie kunt u het onderdeel ons profiel op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl raadplegen.

Rechtspositie
De gemeente Dinkelland kent eigentijdse arbeidsvoorwaarden. Qua rechtspositie geldt de CAR/UWO regeling van de VNG. Tot de rechtspostitie behoren ook:

een regeling voor betaald ouderschapsverlofde mogelijkheid tot aan- of verkoop van verlofdageneen beloningsregeling met uitloopschaleneen kinderopvangregelingeen hypotheekregelingeen autofinancieringsregelingeen fietsregelingeen spaarloonregeling
avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Dinkelland?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Dinkelland ((0541) 854100)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Dinkelland per e-mail

Gemeente Dinkelland

Nicolaasplein 5
7591 MA Denekamp

(0541) 854100