Gemeente Deventer logo
Gemeente Deventer logo

Gemeente Deventer

Deventer

Werken bij Gemeente Deventer

Deventer is een gemeente met lef. Een gemeente van doen en durven, van handen uit de mouwen en voeten in de klei. Kom je werken bij gemeente Deventer, dan doe je veel meer dan plannen maken op papier en overleggen achter gesloten deuren. Je gaat de deur uit, de historische stad en groene ommelanden in. Onderzoeken, uitproberen, verder kijken, mogelijk maken. Dat doe je samen met de vrijdenkers, aanpakkers, dromers en uitvinders die onze gemeente van oudsher rijk is. Je gaat werken voor én met Deventenaren dus. Aan een historische gemeente met grootse toekomstplannen.

Grootse ambities

Gemeente Deventer is groot genoeg om groots te denken. Aan 10.000 nieuwe woningen in 2024 bijvoorbeeld, en aan een regio die bruist van activiteiten en aantrekkelijk is voor ondernemers. Tegelijk zijn we klein genoeg om zelf met die ambities aan de slag te gaan en er van A tot Z bij betrokken te blijven. Daarom zoeken we initiatiefnemers, doorzetters die de durf hebben om te pionieren, een netwerk op te bouwen en gewoon te doen. Lukt het? Fantastisch! Ga je onderuit? Dan begin je opnieuw, met een nieuwe lading kennis en ervaring.

Ruimte voor vrijdenkers en aanpakkers

Je krijgt niet alleen alle vrijheid en autonomie om de gemeente verder te brengen: ook voor je eigen ontwikkeling is alle ruimte. Duik in het aanbod van de Deventer School, ons eigen opleidingsportaal. Hier kun je leren wat je wilt en nodig denkt te hebben: van kennis over het besturen van een gemeente tot soft skills.

Samenwerken, samen doen

Werken bij de gemeente Deventer betekent vooral samenwerken. Met de Deventenaren én met je collega’s, van welke afdeling dan ook. We houden de lijnen graag kort en de organisatie wendbaar. Dat helpt ons om sneller, flexibel en integraal te werken en zo samen echt iets te dóen. En om het nog leuker te maken, zorgen we zelf ook twee keer per jaar voor bruisende evenementen en hebben we een actieve personeelsvereniging. Zeiden we al dat we doeners zijn?

Waar je terechtkomt? In hartje Deventer. Een historische Hanzestad, vol sfeervolle steegjes en charmante panden. Een stad van ondernemers, van boeken, koek, bedden, CV-ketels en drukwerk. Gelegen aan de IJssel, omringd door groen en prachtige dorpen. Midden in die stad staat het gemeentehuis: jouw werkplek. Het is een bijzonder, historisch gebouw dat in 2016 is voorzien van een nieuwbouwgedeelte. Het gebouw, een van de meest duurzame overheidsgebouwen van Nederland, brengt historie en toekomst samen. De 2264 vingerafdrukken van Deventenaren in het gebouw herinneren je er elke (werk)dag aan voor wie en met wie we werken.

 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Deventer kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Deventer

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Deventer per email.

Gemeente Deventer

Grote Kerkhof 1

7411 KT Deventer