Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder

Den Helder

Werken bij Gemeente Den Helder

Den Helder is een prachtige stad op een toplocatie. De unieke ligging, met aan drie zijden van de stad zee, zie je terug in de historie van de stad: het oude walvisjagersdorp Huisduinen, de voormalige rijkswerf Willemsoord, de Napoleonistische Stelling. Maar ook vandaag de dag is de zee terug te vinden in de stad en biedt zij werk en inkomen aan velen.

De gemeentelijke organisatie wil de strategische ligging van Den Helder beter benutten en beter inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving. Een beter toekomstperspectief vereist dat we investeren op veel terreinen: woningbouw, werkgelegenheid, infrastructuur, sociaal-economische opgaven, cultuur, bedrijfsterreinontwikkeling. Dit willen we niet afzonderlijk van elkaar oppakken, maar in samenhang met elkaar. Daar valt winst te boeken. Zo hebben we dat vastgelegd in de strategische visie en zo werken we dat nu uit. Samen met onze partners. Onze focus ligt daarbij op drie deelgebieden: stadshart, Willemsoord en haven.

Er waait een frisse wind door Den Helder. De komende jaren investeren we niet alleen in de stad, maar bouwen we ook verder aan onze eigen organisatie. De bestuurlijke ambities, de doelstellingen voor de stad en dienstverlening aan de inwoners vragen om een eigentijdse en resultaatgerichte ambtelijke organisatie. We hebben behoefte aan medewerkers met ondernemerszin en een extern gerichte blik, een scherp verantwoordelijkheidsgevoel, kennis van de omgeving en spelers en oog voor verschillende belangen.

avatar

Meer informatie over werken bij Gemeente Den Helder?

Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Den Helder (14 0223)

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Den Helder per e-mail

Gemeente Den Helder

Drs. F. Bijlweg 20
1784 MC Den Helder

14 0223