Gemeente Den Helder logo
Gemeente Den Helder logo

Gemeente Den Helder

Den Helder

Werken bij Gemeente Den Helder

Den Helder is een prachtige stad op een toplocatie. De unieke ligging, met aan drie zijden van de stad zee, zie je terug in de historie van de stad: het oude walvisjagersdorp Huisduinen, de voormalige rijkswerf Willemsoord, de Napoleonistische Stelling. Maar ook vandaag de dag is de zee terug te vinden in de stad en biedt zij werk en inkomen aan velen.

De gemeentelijke organisatie wil de strategische ligging van Den Helder beter benutten en beter inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving. Een beter toekomstperspectief vereist dat we investeren op veel terreinen: woningbouw, werkgelegenheid, infrastructuur, sociaal-economische opgaven, cultuur, bedrijfsterreinontwikkeling. Dit willen we niet afzonderlijk van elkaar oppakken, maar in samenhang met elkaar. Daar valt winst te boeken. Zo hebben we dat vastgelegd in de strategische visie en zo werken we dat nu uit. Samen met onze partners. Onze focus ligt daarbij op drie deelgebieden: stadshart, Willemsoord en haven.

Er waait een frisse wind door Den Helder. De komende jaren investeren we niet alleen in de stad, maar bouwen we ook verder aan onze eigen organisatie. De bestuurlijke ambities, de doelstellingen voor de stad en dienstverlening aan de inwoners vragen om een eigentijdse en resultaatgerichte ambtelijke organisatie. We hebben behoefte aan medewerkers met ondernemerszin en een extern gerichte blik, een scherp verantwoordelijkheidsgevoel, kennis van de omgeving en spelers en oog voor verschillende belangen.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Den Helder kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Den Helder

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Den Helder per email.

Gemeente Den Helder

Kerkgracht 1

1782 GJ Den Helder