Gemeente Bronckhorst

Hengelo

Werken bij Gemeente Bronckhorst

Werken bij een van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland. De gemeente Bronckhorst is een vooruitstrevende organisatie, die proactief inspeelt op de voortdurend wisselende maatschappelijke ontwikkelingen. Wij gaan uit van de kracht van de samenleving, onderhouden een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden. Die rol vullen we ook in door te faciliteren, kansen te verkennen en expertise te delen met inwoners en andere initiatiefnemers. Meer informatie over onze visie en werkwijze, kun je bekijken in ons filmpje ‘Samen maken we Bronckhorst’ op YouTube. (Link)

Werken doe je in goed vertrouwen. Bij een werkgever waar je je thuis voelt. Of waar je mogelijkheden ziet. Een goede werkgever ondersteunt medewerkers bij het realiseren van de gewenste ontwikkeling. Dat doen wij bij de gemeente Bronckhorst: er zijn periodiek gesprekken met de leidinggevende waarbij ambities en ontwikkelmogelijkheden besproken kunnen worden.

Spreekt onze manier van werken je aan en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van Bronckhorst? Solliciteer dan nu.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Bronckhorst?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Bronckhorst ( (0575) 75 02 50 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Bronckhorst
Hengelo 2484 - 4048 HBO Nog 3 dagen
Gemeente Bronckhorst
Hengelo 4279 - 6365 WO Nog 4 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Bronckhorst per e-mail

Gemeente Bronckhorst

Elderinkweg 2
7255 ZJ Hengelo
(0575) 75 02 50