Gemeente Borne logo
Gemeente Borne logo

Gemeente Borne

Borne

Werken bij Gemeente Borne

Over ons

Borne is 2.617 hectare groot en heeft: 22.783 (peildatum 01-01-2018) inwoners. Als kleine kern tussen Almelo en Hengelo profiteert het dorp van ‘grootstedelijke’ voorzieningen. De directe nabijheid van rijkswegen A1 en A35 zorgen voor een goede ontsluiting in alle richtingen. Tegelijkertijd bevinden bossen en natuurgebieden zich op fietsafstand van het centrum. Op het gebied van recreatie en toerisme, maar ook kunst en cultuur biedt Borne tal van mogelijkheden.

De nieuwe woonwijk Bornsche Maten en een uitbreiding van bedrijfsgronden zorgen ervoor dat Borne groeit. Voor huishoudens en ondernemers is het daarom aantrekkelijk om zich in Borne te vestigen. De gemeente heeft een gevarieerd en aantrekkelijk winkelaanbod, veel sportvoorzieningen en verschillende onderwijsinstellingen. Bovendien biedt het gehele centrum gratis parkeergelegenheid.

In Borne heerst een goed ondernemersklimaat. Mede dankzij de gunstige ligging aan de A1 en A35 zijn veel bedrijven op zoek naar een vestigingsplaats in Borne of directe omgeving. Bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp (onder andere Nijwa Groep en IKEA Hengelo) zal de komende jaren in die behoefte voorzien.

Met de aanwas van nieuwe inwoners in het vooruitzicht en een vitalisering van het centrum is er een brede interesse onder detaillisten om zich in Borne te vestigen.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Borne kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Borne

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Borne per email.

Gemeente Borne

Rheineplein 1

7622 DG Borne