Gemeente Beverwijk logo
Gemeente Beverwijk logo

Gemeente Beverwijk

Beverwijk

Werken bij Gemeente Beverwijk

Beverwijk. Een stad van aanpakkers en doordouwers. Van doe maar gewoon en gewoon doen. Van dadendrang en praktische oplossingen op de vierkante meter. Een stad met grote opgaven, grootstedelijke ontwikkelingen en buitengewone problematiek. Dat is het decor waar wij als gemeentelijke organisatie in acteren. Wij pakken kansen, zoeken naar dwarsverbindingen en bundelen de energie. We bewegen mee met de energie van de stad. Samen met inwoners, ondernemers en partners werken we aan de beste versie van Beverwijk en Wijk aan Zee. Een gemeente waar het prettig wonen, werken en leven is. Waar iedereen mee kan doen, ondernemers zich ontplooien en bezoekers graag terugkomen. Een gemeente om trots op te zijn! 

Pas jij bij ons? 

Wij zijn een middelgrote gemeente met grote uitdagingen. En nog grotere ambities. Om die waar te maken zoeken we talentvolle mensen. Mensen die flexibel zijn en het hoofd koel weten te houden. Die zich thuis voelen in een organisatie die in beweging is, waar iets gebeurt! Mensen die het verschil weten te maken voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Die floreren in een informele omgeving, waar de lijnen kort zijn en er hard wordt gewerkt. 

Werken voor de gemeente Beverwijk is niet gewoon een baan, je hebt impact. Je doet werk dat zin heeft. Jouw werk draagt bij aan het functioneren van de gemeente en de tevredenheid van de inwoners en ondernemers.

Wil je meer weten over werken voor Beverwijk of onze vacatures? Bel en vraag naar Eline Knevel, medewerker Recruitment bij gemeente Beverwijk. 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Beverwijk kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Beverwijk

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Beverwijk per email.

Gemeente Beverwijk

Stationsplein 48

1948 LC Beverwijk