Gemeente Baarn logo
Gemeente Baarn logo

Gemeente Baarn

Baarn

Werken bij Gemeente Baarn

Zoek jij een baan waarin je zelf verantwoordelijkheid draagt en initiatief kunt nemen? Wil jij alles op alles zetten om inwoners bij het gemeentebeleid te betrekken? Ben jij pas tevreden als jouw klanten dat ook zijn? Dan is Baarn jouw gemeente.

De gemeente Baarn wil een open en klantgerichte organisatie zijn. Een goede dienstverlening aan onze klanten staat voorop. Ook willen we onze inwoners al in een vroeg stadium betrekken bij de ontwikkeling van het gemeentebeleid. We zijn daarom op zoek naar professionele en klantgerichte collega's. Collega's die initiatief durven nemen, samenwerken belangrijk vinden en oog en oor hebben voor hun omgeving.

Op weg naar de klant!
Wie bij onze gemeente komt werken, krijgt te maken met een aantal grote projecten. Deze projecten moeten ertoe leiden dat onze organisatie in de nabije toekomst nog slagvaardiger en klantgerichter gaat werken. Medewerkers hebben in deze projecten een belangrijke rol. Allen zijn immers een ambassadeur voor de gemeente. Zo kan iedereen bijdragen aan een betere dienstverlening en een beter contact met inwoners.

Kom werken bij de gemeente Baarn en je:

  • hebt een baan met een breed takenpakket;
  • werkt regelmatig aan uitdagende projecten binnen de gemeente of projecten gericht op de Baarnse samenleving;
  • ontvangt een concurrerend salaris;
  • werkt in een informele sfeer waarin collega's ongedwongen met elkaar communiceren;
  • hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden: mogelijkheden om flexibel te werken, opleidingen te volgen, in deeltijd te werken.

Baarn in een notendop
De gemeente Baarn telt ruim 24.400 inwoners. De gemeente heeft veel natuurschoon, mooie lanen en statige gebouwen. Baarn heeft een belangrijke winkelvoorziening voor de regio en biedt allerlei culturele activiteiten en sportvoorzieningen. Baarn is met de trein goed bereikbaar vanuit de richtingen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Kijk voor meer info op:

Werkenbijgemeentebaarn.nl


 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Gemeente Baarn kun je contact opnemen met de HR afdeling van Gemeente Baarn

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Gemeente Baarn per email.

Gemeente Baarn

Stationsweg 18

3743 EN Baarn