Fijnder logo
Fijnder logo

Fijnder

Groenlo

Werken bij Fijnder

Sinds 1 januari 2022 zijn de krachten van Sociale dienst Oost Achterhoek en Werkbaan Oost gebundeld in Fijnder, werkleerbedrijf Oost Achterhoek.

Fijnder is één van de grootste sociale werkbedrijven van de Achterhoek en een samenwerkingsverband van de gemeenten Berkelland, Oost-Gelre en Winterswijk. Samen met andere ketenpartners in het sociaal domein zetten we ons proactief in voor een zo optimaal mogelijke deelname van onze inwoners aan de samenleving. Zelfredzaamheid is hierin een belangrijke waarde. Onze missie is:

”Wij geloven dat iedereen van betekenis wil en kan zijn”

 Deze missie hanteren we zowel voor onze klanten als voor de medewerkers in onze eigen organisatie. Wil jij van betekenis zijn? Kom dan werken bij Fijnder!

De organisatie

De door de opdrachtgevende gemeenten aan ons doorverwezen inwoners begeleiden we bij hun actieve deelname aan de samenleving, (re)integratie in het arbeidsproces en het verkrijgen van een inkomen. Dit doen we door die inwoners de nodige aandacht te geven, ons flexibel op te stellen, en doelgericht te werken aan resultaten. Het is onze kracht dat we toegankelijk, gedreven en verbindend zijn. In onze dienstverlening gaan we uit van de vraag van de inwoner; we sluiten aan bij de belevingswereld. We bieden, naast inkomensondersteuning, integrale hulp voor alle inwoners die dat nodig hebben bij hun (re)integratie: van arbeidsmatige dagbesteding tot regulier werk. Voor de inwoner is de weg naar de juiste dienstverlening simpel en eenvoudig. Dat doen we in nauwe samenwerking met de drie opdrachtgevende gemeenten. Ons pand staat op een industrieterrein aan de N18 in Groenlo. Om precies te zijn is het adres vanaf 1 maart 2022: Batterij 10-12. Ons pand staat symbool voor wat we zijn: een bedrijf waar je kunt werken en leren.

Werken bij Fijnder

Fijnder is jong en ambitieus. In een ongedwongen sfeer werken we aan een proactieve, resultaatgerichte en transparante organisatie. Onze ambities zijn gericht op het vergroten van efficiency, kwaliteit en resultaat. We hebben gekozen voor integraal management en een coachende stijl van leidinggeven.

De mensen die bij onze organisatie werken zijn flexibel, omgevingsbewust, resultaatgericht en gericht op samenwerking. Als je beschikt over een flinke dosis zelfstandigheid, tact en ondernemingszin, efficiënt kunt werken, goed kunt communiceren en procesverantwoordelijk wilt zijn, ontmoeten we je graag voor een gesprek.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Fijnder kun je contact opnemen met de HR afdeling van Fijnder

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Fijnder per email.

Fijnder

Batterij 12

7141JL Groenlo