De BUCH logo
De BUCH logo

De BUCH

Castricum

Werken bij De BUCH

Jij maakt het verschil

Jij wilt graag betekenisvol werk doen, met zichtbaar resultaat. Als je aan de slag gaat bij de BUCH, werk je aan maatschappelijk brede en uitdagende projecten. De BUCH is een krachtige organisatie die werkt voor 4 gemeenten die de handen ineen hebben geslagen: Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Een organisatie met een informele werksfeer die jou als toekomstige werknemer veel mogelijkheden biedt. 

Jij zet je dagelijks in voor de belangen van de meer dan 100.000 inwoners in het uitgestrekte gebied van de vier gemeenten. Samen met de kennis en expertise van jouw ruim 850 nieuwe collega’s, werk je dagelijks vol motivatie en toewijding aan een fijne woon-, werk en leefomgeving en denk je meer over onderwerpen als zorg, wonen en het klimaat. Jij levert zo een bijdrage aan thema’s die impact maken binnen de samenleving.

De vrijheid om te werken waar jij wilt

Jij hebt de regie over jouw werk, dat vinden we belangrijk. Jouw stem doet ertoe en je krijgt vrijheid om mee te denken over hoe jij jouw werk het beste uitvoert. Ga je voor een kantoorfunctie, dan mag je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Wij zorgen voor een prettige thuiswerkplek en -vergoeding. Ben je toch liever bij je collega’s in de buurt, dan kun je altijd terecht op een van onze werklocaties in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Jij maakt de samenleving een stukje mooier

Als je aan de slag gaat bij de BUCH, werk je elke dag aan een mooiere samenleving. Jij luistert naar wat er binnen de gemeente speelt en draagt vanuit je rol bij aan de ambities van de vier gemeentebesturen. Je werkt op een informele manier samen met je collega’s en je voelt de kleinschalige aanpak terug in de gemoedelijkheid, flexibiliteit en het persoonlijke contact binnen de teams. Jij wordt onderdeel van het unieke BUCH-DNA, een smeltkroes van medewerkers met een diepe betrokkenheid en de drive om er écht iets van te maken.

Over de BUCH

Werkorganisatie BUCH is in 2017 ontstaan, door een fusie van de ambtelijke organisaties van de vier gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Het is daarmee een jonge organisatie, met sterke wortels binnen de verschillende gemeenten. Ruim 850 medewerkers bouwen met plezier verder aan de werkorganisatie.

Elke gemeente heeft een eigen college van burgemeester en wethouders, waarvoor jij aan het werk gaat. We hebben de organisatie verdeeld in vier domeinen, namelijk: bedrijfsvoering, beheer openbare ruimte, dienstverlening en samenleving en ruimtelijke ontwikkeling. 

Lees meer over de BUCH

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij De BUCH kun je contact opnemen met de HR afdeling van De BUCH

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij De BUCH per email.

De BUCH

Raadhuisplein 1

1902CA Castricum