Stroomopwaarts MVS logo
Stroomopwaarts MVS logo

Stroomopwaarts MVS

Schiedam

Werken bij Stroomopwaarts MVS

Over ons  

Stroomopwaarts MVS: het participatiebedrijf van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, is een dynamische organisatie met een sterke sociale missie en innovatieve aanpak. Met een heldere visie begeleiden we mensen naar betaald werk. Daarnaast bieden we ondersteuning aan inwoners met financiële problemen, adviseren we ondernemers over sociaal ondernemerschap en begeleiden we nieuwkomers bij het inburgeren. 

Onze organisatie heeft een platte structuur en is actief betrokken bij de gemeenschap. Met 350 toegewijde ambtenaren zetten we ons dagelijks in om het leven van inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam te verbeteren en de lokale economie te versterken. Onze 800 gedreven medewerkers in onze werkleerbedrijven leveren waardevol werk en dragen bij aan het succes en de impact van onze organisatie.  

Werken bij Stroomopwaarts  

Bij Stroomopwaarts draait het om het creëren van een positieve impact op mensenlevens. We geloven in zelfredzaamheid en eigen regie. Sommige mensen hebben echter een duwtje in de rug nodig om weer volledig mee te kunnen doen. Dat is waar jij in beeld komt. Jij speelt een cruciale rol in het bieden van ondersteuning en begeleiding, zodat mensen hun leven weer in eigen hand kunnen nemen. Onze aanpak is flexibel en gericht op maatwerk, want we begrijpen dat standaardoplossingen niet altijd werken voor iedereen. Door jouw inzet maak je écht het verschil in het leven van anderen en dat geeft enorme voldoening. 

"Het draait hier echt om de mensen. We moeten doelen halen, maar dat doen we op een menselijke manier. Met aandacht voor een goede sfeer en aandacht voor elkaar." 

Ferdi (39, Werkleider) 

Dynamisch, divers en gedreven 

Bij Stroomopwaarts zijn wij trots op onze open en diverse organisatie, waarbij onze cultuur wordt verrijkt door de verscheidenheid aan medewerkers die bijdragen aan onze identiteit. Nieuwe collega's voelen zich hier snel thuis. We zijn allemaal doeners en streven voortdurend naar verbetering, zowel op het werk als in onze persoonlijke groei. Je leidinggevende staat altijd open voor gesprekken over jouw ontwikkeling.  

“Bij Stroomopwaarts MVS word ik erg blij van de mogelijkheid hybride te werken en vooral dat je voelt dat dat ook echt helemaal ok is. Verder kijk ik uit naar de Vitaliteitsweek die vanuit HR georganiseerd wordt met sessies over stress management, de workshops over de overgang (ook voor leidinggevenden), yoga, een lachworkshop en smoothies en fruit op al onze locaties.” 

Jennifer (47, Sr. communicatieadviseur)

Bouw aan je toekomst bij Stroomopwaarts  

Bij Stroomopwaarts bieden we jou niet alleen een baan met zekerheid, een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden volgens de cao SGO, maar ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij investeren in jouw groei met een opleidingsbudget en een breed aanbod aan trainingen. Hybride werken is voor de meeste functies normaal, thuis of op de zeven werklocaties samen met collega's. Maar het belangrijkste is dat je bij Stroomopwaarts werkt met betrokken en sociale mensen die graag een verschil maken in de maatschappij. Dit zorgt voor een energieke werksfeer waarin jij je snel thuis voelt. Ben je nieuwsgierig geworden, lees vooral meer op werkenbijstroomopwaarts.nl! 

 

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Stroomopwaarts MVS kun je contact opnemen met de HR afdeling van Stroomopwaarts MVS

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Stroomopwaarts MVS per email.

Stroomopwaarts MVS

Van Berckenrodestraat

Schiedam