Senzer logo
Senzer logo

Senzer

Helmond

Werken bij Senzer

Senzer vindt dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen op de arbeidsmarkt. Jong, oud, met of zonder werkervaring of arbeidsbeperking. We stimuleren mensen om te komen tot werk of - als dat nog niet kan - tot maatschappelijke deelname. Eenvoudig gezegd: we maken meedoen mogelijk.

Als werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel voeren we de Participatiewet uit voor zeven gemeenten (Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren).
Via ons werken ruim 2.000 mensen bij honderden bedrijven. Ook verzorgen we inkomensondersteuning voor 5.000 bijstandscliënten en zorgen we voor honderden mensen voor zinvolle maatschappelijke participatie.

We zijn de verbinder tussen werkgever en werkzoekende. Grote en kleine ondernemingen zijn op zoek naar personeel of hebben arbeidsgerelateerde vragen. Aan de andere kant zijn er mensen die moeite hebben met het vinden van een geschikte baan. Senzer brengt deze partijen bij elkaar door in een uitgebreid netwerk van werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten intensief samen te werken. Zo wordt de vraag naar en het aanbod van arbeidskrachten beter op elkaar afgestemd.

Senzer is een belangrijke centrale speler en één van de grootste werkgevers in de regio Helmond-De Peel, die deel uitmaakt van Brainport: de economische motor van Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.senzer.nl.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Senzer kun je contact opnemen met de HR afdeling van Senzer

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Senzer per email.

Senzer

Churchilllaan 109

5705 BK Helmond