Onderzoekcentrum Drechtsteden logo
Onderzoekcentrum Drechtsteden logo

Onderzoekcentrum Drechtsteden

Sliedrecht

Werken bij Onderzoekcentrum Drechtsteden

Kennispartner voor bestuur en beleid

Kennispartner voor bestuur en beleid! Dat wil het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) zijn voor haar opdrachtgevers in de Drechtsteden en daarbuiten. Wij bieden ondersteuning op maat met onderzoek, advies en informatie. Zodat beleid optimaal ontwikkeld, uitgevoerd en waar nodig bijgesteld kan worden.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal in alles wat wij doen. Van vraagformulering tot advies. Het spreekt voor ons vanzelf dat ons onderzoek onafhankelijk en betrouwbaar is. Daarbij horen scherpe analyses in een bredere context. Maar wij willen ook kennismakelaar, meedenker, sparringpartner en strategisch adviseur zijn. Met altijd een relevant resultaat.

Onafhankelijk & kritisch

Wij ontwikkelen mee met de behoefte van onze opdrachtgevers. Samenwerking, co-creatie en verbinding leggen tussen stakeholders, zijn daarin belangrijke aspecten. Dichtbij onze opdrachtgevers, maar wél vanuit een onafhankelijke positie, kritisch en strategisch.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Onderzoekcentrum Drechtsteden kun je contact opnemen met de HR afdeling van Onderzoekcentrum Drechtsteden

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Onderzoekcentrum Drechtsteden per email.

Onderzoekcentrum Drechtsteden

Industrieweg 11

3361 HJ Sliedrecht