Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Eindhoven

Werken bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is één van de 29 omgevingsdiensten in Nederland. De Omgevingsdiensten zijn opgericht in 2013 o.a. naar aanleiding van de vuurwerkramp in Enschede, de brand in het Hemeltje in Volendam en de ramp in Moerdijk. Het organiseren van de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving op het gebied van omgevingsrecht moest slimmer. Onze opgave is dan ook het zorgen voor een veilige en gezonde, fysieke leefomgeving. Dit doen we dagelijks door in balans, samen met onze ketenpartners, 21 gemeenten en de provincie Noord-Brabant hier aan te werken.

Wij zijn een club van "doeners"
Dagelijks werken we met enorme betrokkenheid aan veiligheid en gezondheid. Bij ons werken ruim 240 mensen, met uiteenlopende expertises. Gevaarlijke stoffen bij bedrijven, asbestsanering, bouwvergunningen, welstand en monumenten, bodemverontreiniging, illegale ontgrondingen en zwemwatercontroles, vormen maar een kleine dwarsdoorsnede van waar we ons mee bezighouden.

Samenwerken is bij ons van groot belang
Er heerst een informele werksfeer waarin collega’s elkaar snel kunnen vinden én leren kennen. Collega’s zijn behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Het open en flexibele kantoorconcept draagt daar zeker aan bij. We werken zoveel mogelijk digitaal én locatie- en tijdsonafhankelijk. Hierdoor heb je als collega een hoop vrijheid, wij geloven erin dat mensen die eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen en daar ook naar handelen. Door te doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt, kun je iedere dag het beste uit jezelf en je werk halen.

avatar

Meer informatie over werken bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant?

Neem contact op met de HR afdeling van Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (088 369 03 69)

Ontvang nieuwe vacatures van Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant per e-mail

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Wal 28
5611 GG Eindhoven

088 369 03 69