Omgevingsdienst Groningen logo
Omgevingsdienst Groningen logo

Omgevingsdienst Groningen

Veendam

Werken bij Omgevingsdienst Groningen

Samen werken aan een schone, veilige én duurzame leefomgeving

Dagelijks zet de Omgevingsdienst Groningen zich in om de regio een stukje mooier te maken. Zodat inwoners en ondernemers in een veilige, schone en duurzame leefomgeving kunnen wonen, werken en recreëren. Nu en in de toekomst.

Dit doen we met vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies over diverse milieuthema's. We werken in opdracht van en samen met de Groninger gemeenten en de drie Noordelijke provincies.

Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. Hier werken we met ruim 250 professionals hard aan. Onze medewerkers voelen zich thuis en helpen elkaar. De werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Omdat we er steeds meer taken bij krijgen is er ruimte voor groei. Voor onze organisatie en voor onze medewerkers. Daarom zoeken wij nieuwe collega's. Wil jij met jouw werk het verschil maken voor de leefomgeving in onze regio? Bekijk dan onze vacatures!

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Omgevingsdienst Groningen kun je contact opnemen met de HR afdeling van Omgevingsdienst Groningen

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Omgevingsdienst Groningen per email.

Omgevingsdienst Groningen

Lloydsweg 17

9641KJ Veendam