Meerlanden logo
Meerlanden logo

Meerlanden

Hillegom

Werken bij Meerlanden

Samen sneller circulair!

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw. We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen. Think global, act local. Dit doen we:

  • met ca. 500 medewerkers, van wie ca. 150 met een afstand tot de arbeidsmarkt,
  • als partner van 8 gemeenten en 3500 bedrijven in de regio Haarlemmermeer-Amstelland, Kennemerland en Duin- en Bollenstreek op het gebied van:
  • afvalinzameling en -verwerking, beheer en onderhoud van openbare ruimte, straatreiniging, gladheidsbestrijding, groenonderhoud, marktbeheer en rioleringswerkzaamheden;
  • en door als kennispartner op gebied van circulaire economie voortdurend nieuwe, kansrijke initiatieven op te starten.
Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Meerlanden kun je contact opnemen met de HR afdeling van Meerlanden

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Meerlanden per email.

Meerlanden

Marconistraat 16

2181AK Hillegom