Meerlanden

Hillegom

Werken bij Meerlanden

Samen sneller circulair!

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw. We zijn een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet (Re-use, Re-pair, Re-cycle). Daarnaast leveren we energie en warmte, en zetten we ons continu in voor een schone, hele en veilige openbare ruimte. Op deze manier levert Meerlanden in deze regio, een bijdrage aan een mooie en circulaire leefomgeving, vandaag en morgen. Think global, act local. Dit doen we:

  • met ca. 500 medewerkers, van wie ca. 150 met een afstand tot de arbeidsmarkt,
  • als partner van 8 gemeenten en 3500 bedrijven in de regio Haarlemmermeer-Amstelland, Kennemerland en Duin- en Bollenstreek op het gebied van:
  • afvalinzameling en -verwerking, beheer en onderhoud van openbare ruimte, straatreiniging, gladheidsbestrijding, groenonderhoud, marktbeheer en rioleringswerkzaamheden;
  • en door als kennispartner op gebied van circulaire economie voortdurend nieuwe, kansrijke initiatieven op te starten.
Delen:
Meer informatie over werken bij Meerlanden?
Neem contact op met de HR afdeling van Meerlanden ( 0297-381 777 )

Ontvang nieuwe vacatures van Meerlanden per e-mail

Meerlanden

Marconistraat 16
2181AK Hillegom
0297-381 777