Lumens logo
Lumens logo

Lumens

Eindhoven

Werken bij Lumens

Onze bedoeling

Niemand zou er alleen voor moeten staan. Dat vinden we écht bij Lumens. Dus niet alleen inwoners, ook onze collega’s staan er nooit alleen voor. We werken in een organisatie waar intern zoveel mogelijk ontschotting en kennisdeling plaatsvindt, zodat we naar buiten toe zo efficiënt mogelijk kunnen bouwen aan een sociaal veerkrachtige samenleving. Dat doen we samen. Met inwoners en collega’s, maar ook met samenwerkingspartners. Met elkaar zoeken we antwoorden op maatschappelijke vragen die betrekking hebben op armoede & meedoen, opvoeding & gezin, talentontwikkeling & jeugd en veilige omgeving & tolerantie.

Onze voorwaarden

Dat vraagt van onze medewerkers een open blik en creativiteit. Ze moeten de verbinding aan kunnen gaan met anderen en van de gebaande paden durven af te wijken. Ze moeten pionieren, grenzen opzoeken én stellen. Kortom, we moeten er op kunnen vertrouwen dat ze er zijn voor een ander. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: veerkrachtig, verbonden, vindingrijk en vertrouwen. Onze medewerkers kunnen deze kernwaarden vertalen naar hun dagelijkse werkzaamheden en weten hoe ze vanuit deze basis het verschil kunnen maken voor inwoners. 

Pas jij bij ons?

Als jij je hierin herkent en in een welzijnsorganisatie zou willen werken waar dit de uitgangspunten zijn, dan pas je bij ons! Kijk gerust of we een vacature hebben die aansluit bij jouw talenten.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Lumens kun je contact opnemen met de HR afdeling van Lumens

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Lumens per email.

Lumens

Beemdstraat 29

5653MA Eindhoven