Hoogheemraadschap van Delfland logo
Hoogheemraadschap van Delfland logo

Hoogheemraadschap van Delfland

Delft

Werken bij Hoogheemraadschap van Delfland

Als heel Nederland binnenblijft, kom jij in actie.
Het weerbeeld in Nederland vertoont steeds meer extremen. In kortere tijd valt er meer regen en de droogte in de zomer houdt steeds langer aan. Dat heeft consequenties voor de veiligheid van de woonomgeving. Het Hoogheemraadschap van Delfland zorgt voor een veilig woon-, werk-, en leefklimaat en beschermt mens en natuur tegen het water. Daarvoor zetten de professionals van Delfland zich iedere dag in. Vaak onzichtbaar maar altijd onmisbaar. Delfland investeert in een innoverende en kostenbewuste aanpak en een proactieve samenwerking met andere overheden en maatschappelijke organisaties. En dat in een van de meest dichtbebouwde, laaggelegen en dynamische delen van de Randstad.

Werken bij het Hoogheemraadschap van Delfland
Bij Delfland vind je uitdagend, inhoudelijk en vooral zinvol werk. Zonder Delfland zou een groot gedeelte van het gebied onbewoonbaar zijn. Ongeacht je functie werk je bij Delfland aan het maatschappelijke belang én aan veilige dijken, droge voeten en schoon water.

Toe aan een nieuwe uitdaging in een waterrijke omgeving? Dan is het Hoogheemraadschap van Delfland jouw werkgever. Kijk voor het meest actuele aanbod van interessante functies en carrièrekansen op www.werkenbijdelfland.nl.

Delen:

Meer informatie

Voor meer informatie over werken bij Hoogheemraadschap van Delfland kun je contact opnemen met de HR afdeling van Hoogheemraadschap van Delfland

Ontvang nieuwe vacatures per email

Nieuwe vacatures niet mis lopen? Meld je aan en ontvang nieuwe vacatures bij Hoogheemraadschap van Delfland per email.

Hoogheemraadschap van Delfland

Phoenixstraat 32

2611 AL Delft