Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies.

Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland

Delft

Werken bij Hoogheemraadschap van Delfland

Als heel Nederland binnenblijft, kom jij in actie.
Het weerbeeld in Nederland vertoont steeds meer extremen. In kortere tijd valt er meer regen en de droogte in de zomer houdt steeds langer aan. Dat heeft consequenties voor de veiligheid van de woonomgeving. Het Hoogheemraadschap van Delfland zorgt voor een veilig woon-, werk-, en leefklimaat en beschermt mens en natuur tegen het water. Daarvoor zetten de professionals van Delfland zich iedere dag in. Vaak onzichtbaar maar altijd onmisbaar. Delfland investeert in een innoverende en kostenbewuste aanpak en een proactieve samenwerking met andere overheden en maatschappelijke organisaties. En dat in een van de meest dichtbebouwde, laaggelegen en dynamische delen van de Randstad.

Werken bij het Hoogheemraadschap van Delfland
Bij Delfland vind je uitdagend, inhoudelijk en vooral zinvol werk. Zonder Delfland zou een groot gedeelte van het gebied onbewoonbaar zijn. Ongeacht je functie werk je bij Delfland aan het maatschappelijke belang én aan veilige dijken, droge voeten en schoon water.

Toe aan een nieuwe uitdaging in een waterrijke omgeving? Dan is het Hoogheemraadschap van Delfland jouw werkgever. Kijk voor het meest actuele aanbod van interessante functies en carrièrekansen op www.werkenbijdelfland.nl.

avatar

Meer informatie over werken bij Hoogheemraadschap van Delfland?

Neem contact op met de HR afdeling van Hoogheemraadschap van Delfland (015 260 81 08)

Foto's van de organisatie

Ontvang nieuwe vacatures van Hoogheemraadschap van Delfland per e-mail

Hoogheemraadschap van Delfland

Phoenixstraat 32
2611 AL Delft

015 260 81 08