Gemeente Wassenaar

Wassenaar

Werken bij Gemeente Wassenaar

Werken voor Wassenaar; veelzijdig, open en uitdagend!

Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag. Het is een uniek stukje Nederland, waar zo’n 26.000 mensen wonen. Om de ambitieuze doelstellingen van onze eigentijdse gemeente waar te maken, zijn wij op zoek naar enthousiast talent. Ben jij op zoek naar een boeiende baan? Spreekt onze werkcultuur met de kernwoorden veelzijdig, open en uitdagend jou aan? Dan leren we je graag beter kennen.

Eigentijds

Dat we een moderne organisatie zijn vind je terug in onze werkwijze, de manier waarop we met elkaar omgaan, de oplossingen die we bedenken en hoe we onze missie waarmaken. Er is ruimte voor ideeën en eigen inbreng, ruimte voor ‘fouten’ en voor creativiteit. Ieder voelt zich, zowel vanuit de eigen rol als de gezamenlijke missie, verantwoordelijk voor successen en resultaten. Dat betekent ook dat je als medewerker stevig in je schoenen moet staan en doen wat je belooft. De lijnen zijn kort, we hebben een platte en dynamische organisatie en hebben niet (altijd) een 9 tot 5 mentaliteit. We gaan enthousiast vooruit, waarbij het glas voor ons altijd halfvol is.

Open

De gemeente Wassenaar is open, transparant en gastvrij. Dat zijn wij dus ook! We staan open voor ideeën en hebben een open mind. Dat betekent dat we vriendelijk zijn zonder vooroordelen, goed luisteren en helder en eerlijk communiceren. Daarbij staat onze deur open, zowel voor collega’s als klanten.

Doordacht

Om onze taken als ambtelijke organisatie van een kleine, zeer uitdagende en gevarieerde gemeente aan te kunnen zullen, we doordacht moeten handelen; dat betekent dat we werken vanuit de inhoud, dat we als het kan en nodig is handelen op basis van kennis en expertise.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Wassenaar?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Wassenaar ( 14070 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Wassenaar
Wassenaar 36 - 36 uur 3561 - 5169 HBO+ · WO Nog 46 dagen
Gemeente Wassenaar
Wassenaar 36 - 36 uur 3561 - 5169 HBO+ · WO Nog 46 dagen
Gemeente Wassenaar
Wassenaar 18 uur 2973 - 4494 HBO+ · WO Nog 46 dagen
Gemeente Wassenaar
Wassenaar 36 uur 2973 - 4494 WO Nog 46 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Wassenaar per e-mail

Gemeente Wassenaar

Johan de Wittstraat 45
2242LV Wassenaar
14070