Gemeente Waddinxveen

Waddinxveen

Werken bij Gemeente Waddinxveen

Onze groeiende vernieuwende gemeente is strategisch gelegen op de grens van stad en platteland. Aan de rand van het Groene Hart en goed bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Met bijna 25.400 inwoners en 190 medewerkers hebben we betrokkenheid bij onze inwoners tot een speerpunt gemaakt. We hebben de stap gezet naar het maken van beleid in samenspraak met de burgers.

“Met hart voor de Waddinxveense samenleving gaan we voor resultaat”. Dat is onze missie voor de organisatie. Hiermee willen wij uitdragen dat je de inwoners en externe relaties ziet als partners aan wie je met zorg professionele diensten verleent en met wie je goede resultaten bereikt.Deze missie is geen papieren tijger, iedere dag weer zijn wij met elkaar bezig hier verder vorm aan te geven.

Onze missie sluit aan bij de kernwaarden van waaruit wij willen werken: verbinden, vertrouwen, verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij deze kernwaarden uitdragen.

We hebben medewerkers veel te bieden. Een stimulerende en collegiale werkomgeving, waarin doelgericht en hard wordt gewerkt. Er is veel ruimte om nieuwe mogelijkheden te verkennen en te benutten. Van onze nieuwe collega¹s verwachten we betrokkenheid bij onze inwoners, creativiteit, initiatief, samenwerking en verantwoordelijkheid.

Wie ons weet te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten, verwelkomen we graag aan boord!

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente Waddinxveen?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Waddinxveen ( 14 0182 )

Onze actuele vacatures

Gemeente Waddinxveen
Waddinxveen 32 - 36 uur 1120 - 1280 MBO Nog 8 dagen
Gemeente Waddinxveen
Waddinxveen 32 - 36 uur 4494 - 4831 HBO+ Nog 5 dagen
Gemeente Waddinxveen
Waddinxveen 28 uur 2170 - 3591 MBO Nog 8 dagen
Gemeente Waddinxveen
Waddinxveen HBO Nog 8 dagen
Gemeente Waddinxveen
Waddinxveen 2756 - 4494 WO Nog 2 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Waddinxveen per e-mail

Gemeente Waddinxveen

Beukenhof 1
2741 HS Waddinxveen
14 0182