Gemeente 's-Hertogenbosch

s-Hertogenbosch

Werken bij Gemeente 's-Hertogenbosch

Werken voor ’s-Hertogenbosch. Dat doen wij met passie en plezier! Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ons werk is bovendien zeer divers en elke dag weer anders. Misschien zijn we op dit moment wel op zoek naar jouw talent! Nieuwsgierig? Bekijk de film en onze actuele vacatures op deze website.

Film
Verdiep je in onze organisatie en je ontdekt een modern en uniek concept. De politiek maakt keuzes op hoofdlijnen en bepaalt wát er moet gebeuren. De ambtenaren organiseren het hoe. In een klimaat met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Ideaal als je initiatiefrijk en creatief bent. Ook op individueel niveau is er ruimte. Om te bepalen hoe of waar je werkt. Om werk en zorg te combineren. Om je ideeën te verwezenlijken. Onze uitdaging is helder: hoe verbeter je een gemeente waar het goed gaat?

Een prachtige gemeente met een sterke identiteit
De gemeente ’s-Hertogenbosch is een ambitieuze organisatie die met politiek en bewoners samenwerkt aan de uitbouw van het prachtige, vitale, sociale, kleurrijke en gastvrije ‘s-Hertogenbosch. We bouwen aan een topstad om te leven, wonen, werken en recreëren. Met haar 150000 inwoners is ’s-Hertogenbosch een dynamische gemeente. Een gemeente waar mensen zich thuis voelen. Geliefd om haar gezichtsbepalende cultuurhistorie, om haar Bourgondische levendigheid. Een gemeente met een sterke identiteit en een modern, dynamisch en bedrijvig karakter. Een ontmoetingsgemeente bij uitstek. Wie 's-Hertogenbosch bezoekt, ontmoet dynamiek en gezelligheid.

Wat hebben we je te bieden?
Werken in ’s-Hertogenbosch betekent werken in een inspirerende omgeving. Een prettige werkomgeving is van invloed op het plezier waarmee mensen werken. Dat heeft weer een positieve invloed op de kwaliteit en kwantiteit van het werk. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden je graag de ruimte om te groeien in je werk en om door te groeien naar een andere functie. Hiervoor hebben we veel opleidingsfaciliteiten en kun je allerlei cursussen volgen. Je leidinggevende ondersteunt en coacht je daarbij.

Delen:
Meer informatie over werken bij Gemeente 's-Hertogenbosch?
Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente 's-Hertogenbosch ( 073 6155155 )

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente 's-Hertogenbosch per e-mail

Gemeente 's-Hertogenbosch

Wolvenhoek 1
5211 HH s-Hertogenbosch
073 6155155